Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes gaat in Spanje wonen en laat failliete theezaak achter in Nederland


Rachel-Hazes

Rachel Hazes heeft een brasserie overgenomen in een Spaanse badplaats en is van plan deze binnenkort te heropenen als ‘Casa Hazes’. Haar manager licht toe dat een volledige verhuizing misschien wat overdreven is, maar dat Rachel wel veel tijd in Spanje zal doorbrengen.

Johan Derksen heeft een uitgesproken mening over deze nieuwe onderneming. “Een pak van mijn hart. Dan zijn we van een hoop artikelen in die kutbladen af. Of ze een gemis is? Nee, die vrouw was aandachtsziek,” merkt hij op in Vandaag Inside. Hij uit zijn frustratie over de voortdurende media-aandacht die Rachel krijgt, ondanks dat ze volgens hem weinig nieuws te melden heeft.

René van der Gijp lijkt ook genoeg te hebben van de situatie. “Die hebben er een puinhoop van gemaakt, wat ik heel erg zonde vind. Je hebt maar een leventje, joh, probeer het lekker te houden met elkaar. Doe niet zo moeilijk alsjeblieft zeg,” zegt hij.

Johan voegt eraan toe: “Als je erin slaagt om met al je kinderen ruzie te hebben, dan doe je iets verkeerd.”

Evert Santegoeds die al jaren niet op goede voet staat met Rachel bespreekt in De Telegraaf haar afscheid van Nederland. “Mocht Rachel voor zichzelf zo’n onbeholpen afscheidsfeestje gaan organiseren…dan zal het er waarschijnlijk niet heel druk worden.” Hij wijst op de vele conflicten die Rachel heeft met mensen in haar omgeving, inclusief haar eigen familie.

Evert speculeert over de toekomst van de brasserie. “Wil het een succes worden dan zal Rachel iets radicaal moeten veranderen: mensen om zich heen gaan verzamelen in plaats van ze allemaal tegen zich in het harnas te jagen.”

De situatie rond Rachel’s theekraam in Amstelveen blijft ook een raadsel. Evert zegt in de podcast Strikt Privé: “Dat is ook zo onduidelijk. Als je dat vraagt in het theehuisje dan mag niemand er wat over zeggen.” Hij sluit af met de opmerking dat het onzeker is of Rachel nog steeds eigenaar is van de theekraam.

Van Rachel zijn we dus voorlopig af aangezien ze in Spanje gaat vertoeven, maar ze zal de rechtszaak omtrent de erfenis van André Hazes senior toch niet kunnen ontlopen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat ze er dan ook blijft en alleen voor alle rechtszaken terugkomt, maar eerst zien en dan geloven. Die tent in Spanje zal ook wel snel failliet zijn.

Ik denk dat heel Nederland de vlag uit zal hangen.🇭🇷 En haar uit zullen 👋 zwaaien.
Maar ik denk dat het ook daar een fiasco zal worden, we zitten dan weer met haar opgescheept.

Oprottuhhhhhh Roggel🤮🤮🤮🤮
NL hangt de vlag uit & kom ajb nooit meer terug.👊😂

De eerste keer een wijze opmerking van Johan👍

Die kroket gaat ze in Spanje maar lekker gek maken als ze dan maar meteen voor goed daar blijft🤬

Heerlijk zeg wonen in zonnig oord!
Ik ga wel bij haar solliciteren 😂😆🤣🙈 Zijzelf is er toch nooit dus ruzie kan je niet met haar krijgen.
😉😂😂😂😂😂😂😆😬😜
Alles voor aandacht, zij is een media-junk.