Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique gooit André Hazes voor de bus met bizarre onthulling


Monique-Andre

De kaartverkoop van André Hazes zijn laatste concert liep allesbehalve storm. Hij moest zelfs toevlucht nemen tot het drastisch verlagen van ticketprijzen op VakantieVeilingen, een strategie die doet denken aan een uitverkoop bij Kruidvat.

In een openhartig moment in zijn docu sprak André over de situatie: “Of het nu een succes wordt of niet, ik doe het liever op mijn manier. Ahoy was niet uitverkocht, maar ik verkies één concert op mijn manier boven meerdere die niet mijn stijl weerspiegelen. Dat zeg ik met heel mijn hart.”

Monique Westenberg, André’s partner, onthulde dat hij diep vanbinnen hoopte op een groter succes: “Hij had gehoopt op meer belangstelling, maar ik bewonder hoe hij ermee omgaat.”

Monique vervolgt: “Vroeger had hij er niet mee om kunnen gaan, dan had hij helemaal overspannen geraakt en chagrijnig geworden en gekke dingen gedaan, maar dat heeft hij nu helemaal niet meer. Ik denk dat hij al trots is met alles wat hij nu verkoopt en dat hij blij is dat hij nieuwe kansen krijgt daarin.”

Reflecterend op zijn eerdere reacties op teleurstellingen, gaf André toe: “Natuurlijk hoop je dat alles meteen goud wordt of meteen uitverkocht, dat is je ego wat praat, maar als ik echt vanuit mijn hart praat ben ik blij dat ik eindelijk mijn eigen gevoel volg.”

André, onverschillig tegenover de tegenvallende respons op zijn nieuwe single, zei: “Het boeit me niet. Voor het eerst doe ik wat ik echt wil, en dat is het belangrijkste.”

Monique verdedigde hem door te stellen: “Wat is een hit? Er lijkt een boycot te zijn en mensen zijn snel negatief. Ze zijn niet gewend aan zijn nieuwe muziekstijl.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

@Benny, even de kop veranderen.
Je gooit iemand voor de bus, niet er onder

😉 😎

zoveelste l*ulverhaal’.
hij doet helemaal niet wat hij zo graag had willen doen namelijk zijn eigen muziek spelen.
nee hij heeft weer een hoop ouwel*llen liedjes van zijn ouwe staan bleren omdat hij zelf niet weet wat hij wilt. vermoeiend hoor!!!!!!!!!!!!!
en ik dacht dat hij en zij zich meer op de achtergrond zou gaan houden nu? nou daar merk ik niks van!!!!!!

Laatst bewerkt op 5 maanden geleden door bajesklant

Dus eindelijk doet ze een keer iets!!!!!!!!!!