Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Heftige ruzie: André Hazes wilde Bas Smit op zijn bek slaan


Nicolette-Bas-Andre

De organisatorische capriolen van Bas Smit blijven de gemoederen bezighouden. Deze keer heeft hij het bont gemaakt tijdens het Amsterdamse Zomer-concert waar de André Hazes het slachtoffer werd van Smit’s chaotische planning. De zanger bekend om zijn enige hit ‘Leef’ zou volgens de planning zes nummers ten gehore brengen, maar dat plan liep al snel in de soep.

Bas Smit de echtgenoot van Nicolette van Dam en bekend om zijn ludieke instagramposts heeft zichzelf in een lastig parket gebracht door zijn slechte timing. Tot overmaat van ramp werd André Hazes tijdens zijn performance abrupt afgekapt wat leidde tot grote frustratie bij de zanger. In de tweede Videoland-docu die over zijn leven gemaakt is en waar elke zaterdag een nieuwe aflevering van te zie is spuit André zijn gal over de onprofessionele aanpak van de organisatie.

Ricardo Klaverdijk voormalig manager van André bevestigt de toorn van de zanger en spreekt van een ‘klap in het gezicht’. De situatie was zo nijpend dat André zelfs overwoog het podium te verlaten om een fysieke confrontatie met Bas te voorkomen. De verhitte gemoederen bereikten een kookpunt toen het licht uitviel en André midden in zijn lied ‘Leef’ het zwijgen werd opgelegd. “Ik was zó woedend, want ik voelde me zó voor lul staan. Ik ben meteen weggegaan, ik dacht: voordat ik echt iemand een klap op zijn bek geef, want ik was er zó boos om,” zei André in de docu.

De volgende dag was dit het onderwerp van gesprek onder de artiesten. Yuki Kempees van Kris Kross Amsterdam en Willeke Alberti bevestigden de chaotische toestand en uitten hun onvrede over de gang van zaken. Het was een duidelijk bewijs van Bas’ onvermogen om een strakke regie te voeren over het evenement.

Ondanks de fiasco belooft Bas Smit volgend jaar weer dezelfde concerten te ‘organiseren’. Fans en artiesten kunnen zich dus opmaken voor een nieuwe ronde van ongeplande verrassingen en organisatorische blunders.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelijk heeft ie, onbeschoft gedrag van die arrogante no-no Bas.
Die kickt op de roem van zijn vrouwtje.

Als Bas niets doet wil je hem al op zijn bek slaan.

Die Bas Smit denk grappig te zijn, en overal mee weg kan komen. Tot hij een keer de verkeerde tegen komt. Als hij op tv komt, dan zap ik meteen weg. Misselijke vent.

Hij wel, laat me niet lachen. Die kleuter slaat nog geen deuk in een pakje boter.

Bas is sowieso een eikel eersteklas.
Als je met hem in zee gaat verdien je ook niet beter
& de mensen die een kaartje kopen voor de vreselijke flopzooi die hij organiseert ook niet.

Dat verschrikkelijke blije namaak hoofd van Bas maakt dat ik gelijk weg zap of klik, ik word compleet misselijk van die man.