Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg heeft geen zin in André tijdens de feestdagen


Monique-Andre

In de wereld van glitter en glamour is niets te gek en dat geldt zeker voor Monique Westenberg. Elk jaar maakt ze er een waar spektakel van om haar huis om te toveren tot een waar kerstparadijs. Maar dit jaar heeft ze het wel heel bijzonder aangepakt: niet één maar twee koekhuisjes pronken in haar woonkamer. Alsof één kerstwonderland nog niet genoeg is.

Het lijkt wel alsof Monique een heel leger aan kerstelfjes heeft ingezet om haar huis te versieren. Ze kan haar enthousiasme niet bedwingen als ze de pracht en praal in haar woonkamer laat zien. “Het is nu nog een ontplofte zooi, maar wacht maar af!”, lacht ze terwijl de kerstboom al schittert in een hoek van de kamer. “Dit jaar is de boom echt fantastisch, de mooiste die ik ooit gehad heb!”

In de rest van de woonkamer hangt een magische kerstsfeer met fonkelende lichtjes en glanzende kerstballen. Maar de echte blikvanger zijn de twee koekhuisjes. Eén huisje is een miniatuur van Monique’s eigen stulpje terwijl het andere verdacht veel lijkt op de woning van André. Een zoete verwijzing naar hun unieke woonsituatie?

Het is geen geheim dat André en Monique besloten hebben om hun liefde een nieuwe kans te geven, maar toch apart te blijven wonen. “Het klinkt misschien apart, maar we hebben onze eigen manier gevonden om dit te laten werken”, had André eerder al uitgelegd. “Ik heb mijn plekje in Wilnis en Monique in Rotterdam. En op deze manier bevalt het ons prima!”

Deze bijzondere situatie wordt nu dus op een creatieve en speelse manier weerspiegeld in de kerstdecoratie van Monique. Met twee koekhuisjes voor twee geliefden die hun eigen pad bewandelen maar toch samen zijn, ja dat klinkt heel raar. Maar we weten allemaal dat het voor André werkt zolang hij niet verliefd wordt op een ander zoals eerder zo vaak is voorgekomen. Alleen heeft Monique nog steeds niet door dat ze zo ingeruild kan worden en ze de feestdagen dan helemaal alleen moet doorbrengen.

Hieronder de beelden die Monique deelde van haar kerstversiering:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Och, ze is weer een paar weken niet in de media geweest. Nu moet iedereen weten dat ze de kerstboom heeft staan en 2 lelijke koekhuisjes. Ben benieuwd hoelang ze heel blijven met die honden in huis die graag de boel slopen.

Wat is het toch een aandachttrekster wat interesseert het een ander nu hoe zij haar huis versiert met Kerst en of ze zin in de kleuter met Kerst.Maar zolang hij haar portemonnee maar vult is het goed

Koekoek!
Allebei!

Ongelooflijk wat die nitwit doet om aandacht te krijgen… verschrikkelijke aandachtverslaafde troela !

Gelijk heeft ze dumpen die hap 💩