Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Bizar: Leontine Borsato weigert haar achternaam te veranderen ondanks scheiding


Leontine-Borsato

Het leven van Leontine Borsato blijft de gemoederen bezig houden zelfs na haar scheiding van Marco Borsato. Ondanks dat hun huwelijk in 2020 eindigde is er nog steeds veel te doen om haar achternaam. Opvallend genoeg houdt Leontine vast aan haar getrouwde naam ‘Borsato’ op social media wat voor de nodige ophef zorgt onder haar volgers.

Recent deelde Leco van Zadelhoff een goede vriend en stylist van Leontine een foto van haar op Instagram. Hierbij refereerde hij aan haar heerlijk geurende haar. Echter, het was niet de foto die de aandacht trok, maar het feit dat Leontine op Instagram nog steeds bekend staat als ‘Borsato’. “Is het niet Leontine Ruiters?” en “Waarom heet die vrouw nog steeds Borsato?” zijn slechts enkele van de verbaasde reacties.

De scheiding van Marco en Leontine was al pittig, maar voor Leontine was het leven na hun breuk nog uitdagender. In een openhartig interview vertelde ze over de moeite die ze had om zich aan te passen aan haar nieuwe alleenstaande leven.

En alsof de scheiding niet genoeg was heeft Marco te kampen met serieuze juridische problemen. Hij wordt vervolgd voor ontucht met een minderjarige, een beschuldiging die zowel zijn persoonlijke als professionele leven aanzienlijk heeft beïnvloed. Een vriend van Marco omschreef hoe zwaar deze periode voor hem is. De zanger had niet verwacht dat het tot een rechtszaak zou komen, en nu zijn toekomst op het spel staat is hij meer in zichzelf gekeerd dan ooit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zal wel geld opleveren, ze heeft pas een stinkend duur huis gekocht, maar waar werkt ze in vredesnaam?????

Tuurlijk, haar achternaam is de aantrekkingskracht voor kerels met een goudstaaf.
En ze werkt waarschijnlijk nog steeds als paspop voor Leco

Golddigger wil nog wat jaartjes profiteren van haar luxe leventje.