Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Zoon Marco Borsato haalt keihard uit naar zijn vader


luca en marco borsato

In de schijnwerpers van de showbizz blijft niets verborgen, en de jonge Luca Borsato kan daarover meepraten. Hoewel hij tegenwoordig bij papa Marco in Alkmaar verblijft is het Leontine Ruiters zijn moeder die hij het eerst opbelt bij persoonlijke dilemma’s. Zo onthult hij: “Als het specifiek over iets gaat, misschien dat ik op dit moment dan eerder mijn moeder zou bellen.”

Luca deelde in de podcast 30 Minuten Rauw: “Omdat ik daar niet woon en die wat minder spreek dan, omdat ik gewoon simpelweg niet elke dag meer om haar aura heen wandel. Dus dat ik dan denk: oh ik heb even behoefte aan mama. In die zin.”

Hij gaf verder toe dat de reacties van zijn vader Marco wat primitief zijn: “Mijn vader reageert ook altijd heel primitief, dus ook hoe hij zich er zelf over voelt en dat kan hij dan niet verbloemen. Dus je krijgt meteen wat hij ervan vindt. Mijn moeder is daar iets genuanceerder in. Die kan iets meer op haar af laten komen en dan daarna beredeneren hoe ze gaat reageren op de situatie.”

Ondanks de breuk tussen zijn ouders, beschrijft Luca hun relatie als warm en liefdevol: “Mijn ouders zijn heel liefdevol naar elkaar, ook al zijn ze niet samen

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Logisch het is een vader van niks, is een egoïst ten top & serie-vreemdganger die viezerik. Benieuwd of ze nog steeds hun kop in het zand steken als pa straks is veroordeeld.😉😝😬