Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Zo ziet de vrouw van Johan Derksen eruit


Zoals we allemaal weten, heeft Johan Derksen, de immer scherpe en soms controversiële voetbalanalist, een turbulent liefdesleven gehad, dat we vandaag even onder de loep nemen. Isabelle, de charmante dame die nu aan zijn zijde staat, is niet zijn eerste liefde, maar hun verhaal heeft wellicht iets betoverends.

Bitterzoete momenten hebben Johan’s liefdesleven gekenmerkt; na het tragische verlies van zijn eerste vrouw, die hij na een verschrikkelijk incident bewusteloos onderaan de trap vond, zocht Johan troost in de armen van een tweede liefde. Maar ook deze romance was geen lang leven beschoren, en de twee gingen uiteindelijk elk hun eigen weg.

En toen was daar Isabelle. Met de huwelijksklokken die al vrij snel na hun eerste ontmoeting op 10 november 1996 luidden, namelijk al op 27 januari 1997, werd een nieuw hoofdstuk in Johan’s leven ingeluid. “Daarna hebben we elkaar pas leren kennen”, deelde hij openhartig in zijn biografie.

De vraag die nu op ieders lippen brandt, is of Johan en Isabelle nog wel gelukkig getrouwd zouden zijn als een zekere viervoeter niet in hun leven was gekomen. Cuby, de trouwe hond die sinds zeven jaar een deel uitmaakt van hun gezin, lijkt namelijk de lijm die hun relatie bij elkaar houdt. Johan, ook wel bekend als ‘De Snor’, gaf namelijk toe: “Die hond bindt ons. We kwamen er pas na ons huwelijk achter dat we zo weinig gemeen hebben.”

Zijn nuchtere kijk op liefde en huwelijk blijkt ook uit zijn opmerking in een aflevering van Veronica Inside: “De liefde is niet voorbij, maar het is niet zo dat de een na de andere wilde bedavonturen zich opvolgt bij mij thuis.”

Wat de toekomst ook moge brengen voor Johan en Isabelle, het is duidelijk dat Cuby een speciaal plekje in hun hart (en huwelijk) heeft verworven. Het bewijst maar weer dat liefde zich in vele vormen aandient, soms met vier poten en een kwispelende staart.

Hieronder een foto van Johan en zijn vrouw Isabelle:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zij is de dubbelganger van Sidonia.😂
Een lange dunne bonestaak met bloempot-kapsel. Terwijl hij het altijd heeft over mooie lekkere vrouwen met grote jetsers.
Heel verrassend dat hij zelf zo’n manwijf kiest.😂😂😂