Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland liegt hele boel bij elkaar, verzint dingen voor aandacht


Als dochter van de flamboyante Martien Meiland lijkt Maxime op rozen te zitten, maar achter de schermen klinken er barstjes in haar sprookje. Waarom? Omdat zij naar eigen zeggen “het minst geliefde lid van de tv-familie Meiland” is. Ondanks de glitter en glamour, blijft de vraag: heeft Maxime haar succes wel helemaal aan zichzelf te danken of speelt haar beroemde achternaam een te grote rol?

Maxime en haar partner Leroy kozen voor een een stadsvilla van maar liefst 2,2 miljoen euro. Hoe is dit mogelijk? Volgens Party is dit vooral te danken aan haar tv-inkomsten: “Zelfs deskundigen konden niet geloven dat de bank het stel een hypotheek van een paar miljoen zou gaan verstrekken.” Maar stel dat Chateau Meiland eindigt, hoe blijven ze dan in de groene cijfers?

Verhuizen lijkt in het bloed van de Meilandjes te zitten. Story meldt zelfs dat ze een kasteel van 7 miljoen euro op het oog hebben. Maar volgens insiders, zouden de Meilands er goed aan doen om voorzichtig te zijn, vooral als ze overwegen te stoppen met reality-tv.

De buren in Noordwijk zijn ook niet blij met Maxime. Een voormalige bewoonster beweert dat Maxime vaak verhalen verzint voor aandacht. Ze had het over een lekkageproblemen na de aankoop van haar woning: “Nou, er lagen wat bladeren in de dakgoot – meer niet.” Ze beweert ook dat de Meilandjes dingen in scène zetten voor extra aandacht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onsympathiek,verwend en grote mond .Deze vrouw stelt zich gewoon aan.Net zo als haar vader is ook een en al show.
Montana is in mijn achting gedaald door haar uitspraken over Frans Bauer dus een vervelende aandacht zoekende familie

Die hele familie verzint van alles en nog wat om op tv te blijven, want anders gaat het toch weer verhuizen worden, zeker voor rupsje-nooit-genoeg, kan ze bij haar ouders intrekken, want geen tv geen inkomen voor Maxime, alle andere dingen die ze doet, zijn ware blunders.

Dat doen ze allemaal de oplichters van meilandjes maar de mensen geloven alles wat die zeggen

Fijn dat ze zelf inziet dat ze het minst favoriete gezinslid is. Met haar vader er vlak achteraan