Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Heeft Max Verstappen zijn vriendin Kelly gedumpt?


Max Verstappen, Formule 1-sensatie en nationale trots, lijkt het allemaal te hebben: een glansrijke carrière, een bak vol talent en ja, een oogverblindende vriendin aan zijn zijde, Kelly. Maar wacht eens even, zijn de twee wel zo zorgeloos gelukkig als ze lijken?

Bronnen dichtbij het koppel hebben gefluisterd dat Max en Kelly tegenwoordig veel minder tijd met elkaar doorbrengen. Max is enorm gefocust op zijn carrière en heeft daardoor weinig tijd. Kelly voelt zich een beetje op de achtergrond geschoven.

Tijdens een recent evenement was Max naar verluidt aan het flirten met een bekende zangeres, terwijl Kelly afwezig was. Zou het kunnen dat de snelheidsduivel en zijn schoonheid tegen wat relationele hobbels aanlopen? Of is dit allemaal slechts een pitstop in hun liefdesrace? Eén ding is zeker: alle ogen zijn gericht op Max om te zien welke richting hij inslaat.

Dus wat denk jij, zijn Max en Kelly op weg naar een finishlijn gevuld met rozenblaadjes, of staan er wat ‘gele vlaggen’ op hun parcours?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is al zo dikwijls gezegd en geschreven, en lees en zie dan toch weer foto’s van hun samen.
Max is net een jonge hond, en zijn wilde haren nog niet kwijt.
En hij heeft het zo druk met zijn carrière, dat er eigenlijk geen tijd over blijft voor een relatie.