Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit betekent direct het einde van de carrière van Linda de Mol


In de schijnwerpers van het landelijke debat staat de ooit zo geliefde tv-darling Linda de Mol. Maar het is niet alleen haar sterrendom dat haar nu parten speelt. Nee, haar liefdeskeuzes roepen veel vragen op, met name de relatie met Jeroen Rietbergen, berucht om zijn onfrisse gedrag bij The Voice.

Linda blijft angstvallig stil. “Linda schaamt zich er wel voor,” zegt Rob Goossens. Een stilte die Luuk Ikink niet kan waarderen. Hij eist een publiek gesprek over Linda’s betrokkenheid bij het hele tumult. “Ze woont dankzij de media in een kasteel, maar roept nu het haar uitkomt dat ze de media helemaal niet vertrouwt,” aldus Ikink.

Eric de Munck van RTL Boulevard voegt daaraan toe dat Linda, als publieke figuur, best wat meer duidelijkheid mag geven. “Ik denk als zij gewoon zegt: ‘Ik ben met Jeroen en ik steun hem’, nou helemaal prima,” aldus De Munck.

Maar het wordt nog interessanter. Rob Goossens merkt op: “Ze heeft decennia lang juist haar persoonlijkheid, wie ze is, uitgemolken.” En net nu er kritieke vragen rijzen, claimt Linda haar privacy. Een privacy die opmerkelijk genoeg ook Jeroen omvat, die opvallend afwezig is op de gezinsfoto’s op Instagram. “Ik begrijp niet dat je die man terughaalt, maar waarom dan uiteindelijk op de vakantiekiekjes wel zo’n persoon wegpoetsen?!” vraagt Rob zich af.

Bridget Maasland komt met een slotoverweging. “Misschien houdt ze hiermee ook wel rekening met de slachtoffers,” oppert ze. Of dat zo is? De tijd zal het leren. Maar één ding is zeker: de voormalige tv-koningin van Nederland staat onder druk, en het publiek wil antwoorden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik hoor niet bij haar publiek en hoef geen antwoorden, ze zoekt het maar lekker uit.