Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heeft Yvonne Coldeweijer zelf ook aan Jan Smit zijn paling geroken?


Jan Smit die bekend staat om zijn blauwe ogen en innemende persoonlijkheid, blijkt meer harten te stelen dan je in eerste instantie zou denken. “Het hele dorp schijnt het te weten,” liet Yvonne onlangs vallen in haar podcast De Juice Show. In de wereld van de kleine schermen en grote podia is Jan niet alleen een ster op het podium, maar ook een vrouwenmagneet achter de schermen.

In de voorbije jaren deelde hij meer dan alleen cameratijd met collega’s als Bridget Maasland, Welmoed Sijtsma en Maan de Steenwinkel. Yvonne voegde toe: “Hij is zo leuk ook, hè. Hij is zo leuk in het echt. Zo charming.”

Maar is er ook een vlam overgeslagen tussen Yvonne en Jan? Ze herinnert zich een ontmoeting met Jan bij het Junior Songfestival waar ze in de jury zat. “Je hebt het echt heel leuk gedaan,” had Jan haar toen gecomplimenteerd. Yvonne dacht: “Zo doe jij dat dus. Dat is Jantje met zijn blauwe ogen, ja hoor… Kan dat wel.”

Toch, wanneer co-host Mark haar vraagt of ze misschien verliefd is op Jan, wuift ze het idee snel weg. “Nee, doe niet zo raar,” reageert ze. Ze benadrukt dat ze Jan’s aantrekkingskracht niet moet overdrijven. “Ik vind hem niet super van: wow wat een hunk ofzo.” Volgens Yvonne is het vooral Jan’s charisma dat de aandacht trekt. “Oh, die heeft echt charisma, vind ik. Dat heb je gewoon, daar ben je mee geboren, toch?”

Zou het dan de onweerstaanbare charme van Jan zijn die hem door burn-out en paling roken heen helpt? Of zijn er meer geheimen die deze zanger zo verdomd aantrekkelijk maken? Één ding is zeker: in de ogen van Yvonne en vele anderen is Jan Smit meer dan gewoon een zanger of tv-host; hij is een man met een ongrijpbare, onweerstaanbare charme.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mijn zegen heeft ze 🤣ruik maar lekker
.
Ik ga voor mijn paling wel naar Rijpel aal , lekkerder is er echt niet👌

Zo als altijd schiet je raak Nellie.😅🤣😂

Ik nu schiet graag Chrisje🤣🤣🤣

Mijn naam staat er als niet??? Ben echt pissig mijn iPhone doet gewoon maar wat😡

Jou IPhone heeft een eigen leven Nellie a.k.a Niet. 🤣🤣🤣

Bedankt redactie, ik ben een beelddenker. Ik zie het dus helemaal voor me dat Jan Smit een (gerookte) paling in zijn broek heeft zitten, en hoe Yvonne Coldewijer daar aan staat te snuffelen.