Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Sarah van Soelen haalt snoeihard uit naar André Hazes


André Hazes en Sarah van Soelen: een liefdessprookje dat nog sneller uit elkaar spatte dan een champagnekurk tijdens een rockconcert. Ter herinnering, het was 10 maart 2021 toen André en Monique Westenberg, zijn voormalige verloofde, bekendmaakten hun sprookje definitief te beëindigen. Slechts een maand later viel André als een blok voor de charmes van Sarah van Soelen. Ze droomden samen van een gezamenlijke toekomst, kochten zelfs een huis en riepen uit dat ze elkaars soulmates waren.

Maar in oktober 2021 knapte de droom als een zeepbel en besloten ze ‘een pauze’ in te lassen. Een pauze die tot op de dag van vandaag voortduurt, terwijl André het nu weer heel knus heeft met Monique.

Sarah is duidelijk niet blij met de gang van zaken en kon het niet laten om in februari wat venijnige opmerkingen te maken. Toen haar op Instagram gevraagd werd of ze vrijgezel was, antwoordde ze: “Ik heb twee pups… vind wel ff goed zo voordat ik doordraai met nog een aandacht zoeker.”

Maar oh, ze was nog niet klaar. Onlangs deelde ze een raadselachtige boodschap van RUMAG die leek te suggereren dat ze opgelucht was André kwijt te zijn:

Babe er komt een dag dat je terugkijkt en denkt: ‘Wauw al die shit die ik moest meemaken. Dat moest om te komen waar ik nu ben.’ Dus doe maar lekker vertrouwen hebben.”

Sarah koestert nogal wat wrok naar André dat moge duidelijk zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat snap ik heel goed .aaak

……………………………….leek te SUGGEREREN dat ze opgelucht scheen te zijn André kwijt te zijn. Zou mij niets verbazen.
Oorspronkelijke planning was om 3 concerten in AHOY te geven, maar de eerste is nog steeds niet uitverkocht. Tienduizenden fans laten dit armetierige kereltje dus links liggen en hebben zo hun eigen gedachten over hem en daar is Sarah van Soelen er gewoon 1 van . Als ze dat al bedoeld heeft met haar opmerking.

Beste ESTEL/JANTINE, vriendelijk dank voor de heldere manier waarop je mijn bewering bevestigt dat er op deze site nogal wat geschiftelingen reageren die van toeten noch blazen weten en die zo maar een blik schunnige opmerkingen opentrekken om zodoende eens lekker hun mening over een ander te geven. Bovendien , een ander die ze niet of nauwelijks kennen.
En jouw veronderstelling dat die Monique van jou een concurrent van Sarah zou kunnen zijn, laat pas echt zien hoe simpel jij bent.
Je hebt mij hierdoor in ieder geval een prettige zondag bezorgd en jij, met je misselijke opmerkingen, zal je op jouw manier ook wel prettig voelen.

0,0 zelfreflectie dat valse secreet.

Mo, we hebben het in dit verhaal niet over Monique hoor met je 0.0 zelfreflectie en vals secreet.

Heb van spelen ook weer aandacht te kort zwakzinnig wijf domme koe

Zonder gedegen onderzoek kan je zoiets natuurlijk nooit beweren, maar volgens mijn serieuze mening zijn er een paar zwakzinnige, nogal gefrustreerde, en waarschijnlijk door jaloezie gedreven, personen die op deze site zo nodig hun onsmakelijke mening ten beste moeten geven.
Sarah van Soelen plaatst op haar Instagram een berichtje waarvan niemand weet wat zij daarmee bedoelt en direct krijg je reacties als: zwakzinnig wijf, domme koe, vals secreet etc.
In alle ernst vraag ik mij dan af: waar zit je verstand? (om over fatsoen maar niet te spreken)

Ahh gossie Levi 🤣🤣🤣🤣🤣
De waarheid is hard hè, over je idool.

Lieve Cindy, jij denkt dat de waarheid voor mij hard is?! Ach, beste meid, niemand weet precies wat Sarah met haar berichtje bedoelt maar denk jij nu werkelijk dat die Westenberg met die paar volgelingen met uitdrukkingen als:
opgespoten psychiatrische patiënt; junk; zielig meissie;
moet dringen hulp zoeken; verschrikkelijk gedrocht;
zwaar mismaakt; zielig wijffie; desperado; hoort in gekkenhuis;
walgelijk trutje; no-no; de waarheid in pacht hebben? Kom nou toch!
Zelfs ene Hanna wenst mij psychiatrische hulp toe, maar als ik eerlijk ben, heb ik liever dat zij (?) dit zegt dan iemand met zijn volle verstand..
Nogmaals: ik sta nog steeds achter mijn mening dat het er alle schijn van heeft dat er af en toe een paar geschiftelingen aan het woord zijn die van toeten noch blazen weten en gewoon een blik smerige opmerkingen opentrekken.

Lach me gek @Levi!🤣😆🤣😆😆😆🤣

@redactie, hier weer zo’n reactie die wel geplaatst wordt. Of worden jullie door die Adri Pot betaald om zijn reacties te plaatsen.

Yvon, in de zwarte balk staat rechtsboven een rood rondje met 3!witte streepjes, als je daarop klikt kun je helemaal onderaan een bericht sturen aan de redactie misschien lezen ze het dan wel?
Succes 🤞

Wat erg..dat gezicht dat is toch geen jong meisje. Leve de filters op Instagram.

Jaloers op zo’n opgespoten psychiatrisch patiënt en junkie die nog steeds wakker ligt van een ex van een paar jaar terug????😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Zielig meissie is ze, ze moet dringend hulp zoeken.
En jijzelf ook als je haar niet doorziet.🙄😂

Het is inderdaad een verschrikkelijk gedrocht & zwaar mismaakt.😝😝😝😝😝😝😝

Sarah is zo’n zielig wijffie, ze blijft maar natrappen. Despersdo, ga eens verder met je leven!!!!
Zij hoort samen met haar bff Roggel in het gekkenhuis.😛

Walgelijk trutje die golddigger Sarah zint nog steeds op wraak.
Accepteer je nederlaag. Je was een no-no voor André. Hij had je puur nodig voor woonruimte.😉🤣😆

Minkukel die zielige wraakzuchtige wanhopige Sarah!
Zout eens op uit de media
Je wil toch niet meer met André geassocieerd worden?
Is een obsessie voor die psycho.😛

Lachwekkend elke x weer haar gal spuien overal over haar kortstondige fling met haar ex & concurrent Moon.
Laat je toch niet zo kennen wanhopig mormel. Je zet jezelf voor paal.🙄🤮

Hij moet je niet meer vislip! Snap je dat nou nog niet? Hoe dom kan je zijn😝
Ga in therapie om te leren hem eindelijk los te laten. Het wordt zo een obsessie.