Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato doet hele heftige onthulling


Leontine Borsato breekt haar stilte en opent eindelijk het boek over de emotionele rollercoaster waar ze het afgelopen jaar doorheen ging. “Er kwam toen veel op me af. De scheiding, het gemis van mijn gezin. Ik vond het moeilijk om opeens alleen te zijn en maakte me zorgen over de toekomst,” bekent ze in gesprek met de Story.

De soap rondom Marco Borsato en de beschuldigingen bij The Voice of Holland hebben Leontine niet onberoerd gelaten. Ze zat zo diep in de put dat ze uiteindelijk medische en psychologische hulp inschakelde. Leontine vreesde zelfs dat ze op weg was naar eenzelfde duistere toekomst als haar moeder. “Ik heb dit nooit eerder gedeeld. Mijn moeder was manisch-depressief, bipolair. Ze werd pas op mijn achttiende gediagnosticeerd, maar de ziekte was er al eerder. Ze is zelfs opgenomen geweest,” onthult ze.

Angst voor een erfelijk lot hield haar in zijn greep. “Die angst kwam zeker naar boven”, vertelt Leontine. “Als je in zo’n donkere periode zit, zijn al je gedachten negatief en denk je dat je de enige bent die zich zo voelt.”

Tussen de regels door wordt ook gesuggereerd dat Leontine en John Huiberts hun relatie wellicht nieuw leven inblazen. Ze houdt echter de lippen stijf op elkaar. “Ik heb besloten dat ik daar niks meer over ga zeggen. Voor mij is het nu in ieder geval het belangrijkste om de focus op mezelf te hebben.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het hele koningshuis is onzin en oplichters club ik voor stander dat ze oprotten met die oplichters club

Dit gaat over Leontine Borsato, en niet over het koningshuis. Lees eerst het artikel eens goed voordat je commentaar geeft. Of ben je een trol?

Ik snap ook niet dat de moderator, deze reacties maar te pas en te onpas maar plaatst. Die leest toch ook waar Ardi Pot over schrijft en dat het artikel over iemand anders gaat?

Inderdaad, onbegrijpelijk.

Wat ben jij een mafklapper zeg.
Het begint nu echt te gek te worden.
Wat heb jij gebruikt?

Misschien kan je beter vragen of hij zijn medicijnen niet vergeten is.