Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Boze jongen valt vrouwelijke politieagent aan in Rotterdam


Helaas blijft het respect voor vrouwen, zelfs als ze in functie zijn als politieagent, te vaak achterwege. In de havenstad Rotterdam proberen ze hier iets aan te doen met boetes die oplopen tot 4.100 euro of zelfs een celstraf van 3 dagen voor zij die vrouwen lastigvallen met ongepast gefluit, geroep of seksueel getinte opmerkingen. Een ontwikkeling die hard nodig is, want niet alleen in donkere steegjes maar ook op klaarlichte dag voelen veel vrouwen zich onveilig door het wangedrag van mannen op straat.

Dat zelfs een agente in functie niet immuun is voor seksistische opmerkingen, blijkt uit een recent incident waarbij een brommer in beslag werd genomen. De agente kreeg enkele smakeloze opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. De jongen wiens brommer werd geconfisqueerd dacht namelijk te moeten zeggen: “Je bent wel een lekkerding. Ik zou je kapot maken met die lekker billen…”

Of de jongeman al is opgespoord om hem een flinke boete aan te smeren voor zijn respectloze uitspraken, is nog niet bekend. Maar in een tijd waarin het straatbeeld voor veel vrouwen als onveilig wordt ervaren, zou dat een passend vervolg zijn.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Goed zo pak die politie maar flink aan want dat doen ze ook de burger

Het is belachelijk deze opmerking Adri, politie gaat hun boekje soms te buiten maar ben toch maar blij met het blauw op straat.

Klinkt zoals gewoonlijk weer echt Nederlands.