Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

BIZAR: Eigenaar Formule-1 wil Max Verstappen zijn benen breken


Terwijl de Nederlandse racefanaat in volle glorie juicht voor Max Verstappen, lijkt het succes van ‘Mad Max’ sommige sleutelfiguren in de Formule 1-wereld minder te behagen.

Greg Maffei, de Amerikaanse eigenaar van de Formule 1, maakt zich serieus zorgen dat Verstappen’s blitzcarrière de kijkcijfers een slechte dienst bewijst. “De realiteit is dat we een zeer aantrekkelijk competitief product hebben, afgezien van het feit dat Verstappen zo ongelooflijk snel is. Hij is een fenomeen en rijdt een recordjaar. Tenzij hij een been breekt, weet ik niet wat we daaraan kunnen doen,” zei Maffei met een opmerking die niet helemaal in goede aarde viel.

Maar aan de andere kant van het speelveld staat Stefano Domenicali, de Formule 1-baas die stelt dat fans zich heel goed bewust zijn dat ze getuige zijn van geschiedschrijving in de sport. Voor Domenicali is er geen reden om aan te nemen dat mensen zullen afhaken; ze zijn juist gefascineerd door het unieke talent van Verstappen.

Dus, terwijl de hele Nederlandse natie op het puntje van hun stoel zit voor elke race die Verstappen domineert, staan de machthebbers van de Formule 1 lijnrecht tegenover elkaar als het gaat om de vraag of dit ‘Verstappen-effect’ een zegen of een vloek is voor de sport. Wat wordt het volgende hoofdstuk in dit schurende Formule 1-drama?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hamilton die 7 jaar lang achter elkaar rondjes reed, dat was ff iets anders natuurlijk.

Wat een rot opmerking van die Greg.
Moet hij over Hamilton eens zeggen, die is 7 x wereldkampioen geweest.
Onze Max is de beste coureur ooit, niemand kan aan hem tippen.👍👍👍👍👍👍

Hij zegt niks verkeerd? Het is gewoon zo dat onze Max race na race op zijn naam schrijft , de spanning is er een beetje uit om te kijken, En sjaaaa….ZOU Max b.v. een been breken zodat hij niet kan racen ligt de wedstrijd opnieuw open. Zo lees ik het maar ik kan me vergissen 🙄

Dat Max alle wedstrijden wint kan op een gegeven moment saai worden, mits hij een been breekt , volgens die Greg.
Die uitspraak werd hem niet in dank afgenomen, de machthebbers staan tegen over elkaar hier over. En of het een zegen of een vloek is voor Max
Toen Hamilton 7x de races won, werd het ook saai.
Ook met Schumacher was dat zo.
De Nederlandse fans zullen blijven kijken denk ik.
Met Max blijft het altijd spannend.

Morgen zal hij het denk ik niet halen?🤔11 e
Das startpositie pppffff . Onze kampioen heeft nog nooit gewonnen in Singapore …. Of zouden er echt wonderen bestaan🤞🍀

De wonderen zijn de wereld nog niet uit Nellie.
Dat maakt het met Max zo spannend, je weet nooit wat hij gaat doen.
Toy Toy Toy voor de race morgen.