Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wendy van Dijk en Erland Galjaard uit elkaar door Linda de Mol


Een turbulente romance lijkt het leven van Erland Galjaard en Wendy van Dijk te blijven beheersen. Nadat ze in 2019 hun huwelijkscrisis achter zich lieten, schijnen er opnieuw donkere wolken boven hun relatie te hangen. Op de opvallende cover van het spraakmakende magazine Story prijken hun beeltenissen, vergezeld van de prikkelende kop: “Nieuwe Strubbelingen in het Huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard? Onthullende Achtergronden En Details!”

Binnen de bruisende wereld van glitter en glamour gonzen de geruchten over een mogelijke nieuwe huwelijkscrisis tussen de twee televisiepersoonlijkheden. De Story verklapt: “En uit onze grondige naspeuring blijkt dat Erland recentelijk zonder enige inbreng van Wendy een luxe appartement in Rotterdam heeft aangeschaft voor maar liefst 1,5 miljoen euro.”

Interessant is dat Wendy onlangs een reis naar Thailand maakte zonder Erland, waar ze werd geconfronteerd met knokkelkoorts. Haar meest recente foto met Erland dateert van september 2020, en volgens insiders zijn ze voor het laatst samen gezien in december 2021, tijdens de première van de film Silverstar.

Erland lijkt nu toch weer de Instagram-activiteiten van Wendy in de gaten te houden, zo meldt Story. “Is dit een aanwijzing dat hij haar wellicht minder vaak ziet en binnenkort intrekt in zijn nieuw verworven appartement in Rotterdam?”

Tot slot brengt Story ook naar voren dat Erland eerder dit jaar met Linda de Mol in verband werd gebracht, nadat ze samen een hotel verlieten. “Linda de Mol straalde als nooit tevoren en Erland zag eruit alsof hij enkele aangename uren had doorgebracht.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ze deugen alle twee niet