Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes wordt opnieuw vader, maar wie is de moeder?


De geruchtenmolen draait op volle toeren rondom de populaire zanger André Hazes. Terwijl zijn zoontje voor opschudding zorgde door van school te veranderen, heeft André een opvallende aankondiging gedaan: er staat mogelijk nog een nieuw kindje op het punt om het levenslicht te zien. De timing van zijn uitspraak laat veel mensen verbaasd achter, vooral gezien de recente perikelen rondom zijn zoontje.

In een wereld waarin intriges nooit ver weg zijn, heeft André nu voor een flinke dosis mysterie gezorgd. Is Monique Westenberg, de moeder van zijn eerste kind, de toekomstige moeder van zijn tweede kindje? Terwijl André dit aspect bewust vaag laat, kunnen fans en critici niet ontkennen dat zijn aankondiging op een bijzonder moment komt.

De gebeurtenissen rondom het schoolleven van hun zoontje hebben immers voor de nodige beroering gezorgd. Monique en André beweren dat ze toestemming hadden om hun kind mee te nemen naar Amerika voor een negendaagse vakantie, wat betekende dat hij enkele schooldagen zou missen. Echter, de school trekt deze claim in twijfel en had zelfs de leerplichtambtenaar ingeschakeld.

Deze opschudding heeft Monique duidelijk geraakt. Hoewel ze beweert dat dit niet de reden is achter de schoolwissel, kunnen we de gefronste wenkbrauwen op sociale media niet negeren. Veel mensen beschuldigen haar van een gebrek aan ouderlijke verantwoordelijkheid en zien de timing van André’s aankondiging als een opmerkelijke afleiding.

De zanger blijft echter mysterieus, en wie kan hem dat kwalijk nemen? Terwijl de media speculeren over de identiteit van de mogelijke moeder van zijn tweede kind, kunnen we enkel gissen naar wat er werkelijk achter de schermen gebeurt. Is Monique echt zwanger, zoals sommigen beweren, of zijn er andere factoren in het spel?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is niet te hopen dat hij nog een kind op de wereld zet en zeker niet met Monique
Hij is zelf nog een kind en dat blijft hij ook

Gelijk heb je DRE-H, als dit allemaal een beetje boven je pet gaat, ga je maar een beetje schaapachtig zitten lachen.

Wie de moeder is? Ik niet dju weer een gemiste kans 🤣🤣🤣

Dre is zelf nog een kind hij zou het beter bij een laten

ik snap niet waar iedereen zich druk om maak kijk eerst naar je eigen relatie dan altijd op andere te reageren als hun nog een kind willen is dat hun eigen wil daar moet niemand zich mee bemoeien

Peter, het gaat niet om de vraag of wij ons hiermee wel of niet moeten bemoeien, maar of het verstandig is dat deze 2 met zichzelf nogal ingenomen typetjes, die duidelijk aangetoond hebben over geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel te beschikken, die alleen maar met zichzelf bezig zijn , die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben en niet in staat zijn om hun eerste kind fatsoenlijk op te voeden, nog een kind moeten krijgen/nemen.

Xander dat kind word wel goed opgevoed jullie hebben zelf geen verstand van opvoeden het kind krijg alles wat hij wil

“HET KIND KRIJGT ALLES WAT HET WIL”. Kijk, Petertje, dat is nou een enorme fout die je in de opvoeding kunt maken.

Dus als je een kind ALLES geeft wat het wil dan voed je een kind goed op ??? Volgens mij is dat gemakzucht van de ouders en word het kind een verwend etterbakkie.

beter een kind die verwend word dan een kind met een mes op zak

Een kind wat alles krijgt wat hij of zij wil wordt goed opgevoed? Nee, dat kind wordt gewoon verwend. Want de ouder kunnen geen nee zeggen. En als je als ouder geen nee tegen je kind kan zeggen, voed je hem of haar niet goed op.
Dus jou prinsje(s)/prinsesje(s) krijgt/krijgen ook alles wat ze willen? Dan gaan ze het nog zwaar krijgen als ze volwassen zijn en dan een keer nee te horen krijgen.

Peter hun zoeken het op met alles op internet te zetten, dat doet een normaal mens niet. Okee ik/wij zijn geen B.N.- ers en hoeven/willen niet de aandacht op ons vestigen, hun moeten wel anders hebben ze geen inkomen, denk ik.

Je kan bij een nieuwe baby niet goedmaken wat je hebt verwaarloosd bij de eerste omdat je een narcistische lul bent. En blijft!
Gewoon een knoop erin lijkt me voor de gehele mensheid het beste! Trieste figuren.

Ik vraag me echt serieus af of er wel een tweede kind op komst is. Zou het geen afleiding zijn voor de rechtzaak van de leerplichtambtenaar? Als ze met iets nieuws komen, vergeten de mensen de vorige rel. Zou er geen puppy op komst zijn? De hond(en) van Monique is/ zijn toch overleden?

Hee Dre je stond zeker voor de spiegel toen ben je een dom figuur zag en moest lachen🤔

Gezellig Een op batterijen lijkt me in deze de beste optie.

Wie is er zo dom om zich Dre H te noemen, domme zielepiet.

Mijn gezicht mag gezien worden dat is puur natuur🤩