Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Willem-Alexander en Máxima ruziën met dochter in Italië


Een nieuwe episode begint voor Prinses Ariane terwijl ze de poorten van Italië betreedt, klaar om haar komende twee jaar van studie aan te vangen. Opmerkelijk genoeg brachten ook Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima een bezoek aan de school waar hun dochter haar academische reis zal maken. Echter, het koninklijk paar hield het kort en verbleef slechts voor een uurtje en dat is toch wel apart. Leek of ze ruzie hadden met hun dochter.

De komende tijd zal Prinses Ariane haar intellectuele avontuur ondernemen aan het indrukwekkende United World College Adratic in het schilderachtige Triëst. Deze nieuwe schoollocatie heeft haar thuis op een majestueuze rotspartij langs de Adriatische Zee, enkele tientallen kilometers ten noordwesten van het historische Triëst. Het schoolgebouw zelf is een schat aan geschiedenis, een gigantisch kasteel dat teruggaat naar de veertiende eeuw.

De koninklijke banden met het UWC zijn niet vreemd: zowel Koning Willem-Alexander als Prinses Alexia zijn oud-studenten van deze prestigieuze instelling, hoewel zij hun educatie elders volgden – Alexia in het betoverende Wales. Ook Prinses Ariane zal zich onderdompelen in de wereld van muziek en klanken, want het UWC herbergt haar eigen conservatorium, een plek waar studenten van alle uithoeken van de wereld muzikale grenzen overschrijden.

Na een kort bezoek van het koninklijke duo aan de school vertrokken ze weer, zo suggereren Italiaanse media, en lieten Prinses Ariane achter om haar eigen pad te bewandelen. De nieuwe omgeving van Triëst zal haar opvangen terwijl ze onafhankelijkheid ontdekt en haar passies najaagt. Haar zomerse Italiaanse avontuur wacht op haar terwijl de zon over de Adriatische Zee schijnt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom zou er een ruzie zijn.
Dat weet toch niemand, is daar iemand bij geweest dan.

Precies! Voor hetzelfde geld hebben ze zich bescheiden teruggetrokken.
Waarom steeds dit soort suggesties?

Ik was er niet bij😉

😅🤣😂👍