Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Beatrix vond vermoorde man in de tuin, wat is er aan de hand?


In de weelderige omgeving van Paleis Huis ten Bosch, waar koninklijke geheimen fluisteren tussen de rozen, speelt zich een verbluffend plot af dat de koninklijke wereld op zijn kop zet. Schrijfster Eva Philips heeft haar nieuwste boek ‘Beatrix en de Moord op Huis ten Bosch’ uitgebracht, een stoutmoedige onthulling waarin voormalig koningin Beatrix centraal staat. Maar heeft zij werkelijk een moord opgelost?

Het koninklijke mysterie ontvouwt zich in 1981, op de prachtige gronden van Paleis Huis ten Bosch. Te midden van deze betoverende omgeving stuit Beatrix op een onverwachte ontdekking: het levenloze lichaam van een man. Wat gaat er door haar heen wanneer ze oog in oog staat met deze schokkende gebeurtenis?

“Verleid door nieuwsgierigheid doorzoekt Hare Majesteit de zakken van de man. In een Italiaanse sportkrant fragment vindt ze haar enige aanwijzing,” fluistert een bron. Maar dit schijnbaar onschuldige spoor blijkt het begin te zijn van een intrigerende en gecompliceerde reis.

Terwijl Beatrix haar gedachten laat afdwalen naar eerdere Italiaanse gasten die het paleis bezochten, begint ze te vermoeden dat er meer achter deze zaak zit dan op het eerste gezicht lijkt. Zou haar echtgenoot, Prins Claus, betrokken zijn bij deze mysterieuze gebeurtenis? Of zijn er andere duistere krachten in het spel?

Beatrix neemt een moedige beslissing: ze besluit haar ontdekking geheim te houden en op eigen houtje onderzoek te doen. Maar haar pad wordt verre van gemakkelijk, aangezien ze beseft dat iemand haar nauwlettend in de gaten houdt. De spanning stijgt terwijl ze worstelt om de waarheid te onthullen.

Het koninklijke domein wordt plotseling doorkruist door een reeks gebeurtenissen en intriges, en Beatrix realiseert zich dat ze in een wespennest van bedrog en geheimen is beland. Terwijl Thaise kroonprins Maha en zijn gevolg het paleis bezoeken, worden de inzet en het gevaar alleen maar groter. Beatrix staat voor een ongekende uitdaging.

Met vastberadenheid en vasthoudendheid moet Beatrix zichzelf opnieuw uitvinden, deze keer als een onverschrokken privédetective. Terwijl ze een labyrint van aanwijzingen en bedrog volgt, wordt ze geconfronteerd met de vraag hoe ver de schuldige zal gaan om de waarheid verborgen te houden.

Het boek ‘Beatrix en de Moord op Huis ten Bosch’, uitgegeven door Luitingh-Sijthoff, introduceert lezers in een alternatieve koninklijke fictieve realiteit waarin de voormalige koningin een rol op zich neemt die verder gaat dan haar koninklijke plichten. Dit eerste deel van de intrigerende reeks ‘Hare Majesteit Privédetective’ onderzoekt of Beatrix in staat is om de onheilspellende sluiers van geheimen weg te nemen en de waarheid te achterhalen. Zal zij de vermeende moord ontrafelen en gerechtigheid laten zegevieren?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De boeken waarin Angela Merkel moorden oplost zijn wel leuk.
Het boek van Beatrix heb ik nog niet gelezen,

Angela Lansbury schreef ook moordverhalen in de serie
Mulder she wrote.

Misschien heeft die ouwe die man zelf om gebracht en in de tuin neer gelegd hoe ouwer hoe ze niet teverouwen zijn ook het koningshuis

Heb jij de tekst wel gelezen? Of heb je alleen de kop gelezen en daarop een reactie gegeven? Want als je de tekst had gelezen, kon je lezen dat het om een fictief (een verzonnen verhaal) is, met prinses Beatrix als hoofdpersonage.

@Yvon,
Gebeurt regelmatig dat men reageert op een reactie zonder het verhaal (goed) gelezen te hebben.
Waarschijnlijk reageerbuis baby geweest.

En ook altijd zijn reacties op het koningshuis en voor op Maxima. Prima dat je een hekel hebt aan het koningshuis, maar moet je echt onder elke post laten weten dat je er een hekel aan hebt en dat het dieven zijn? Maar inderdaad, hij leest alleen de kop. Het gaat over het koningshuis, dan ga ik maar gewoon iets zeggen. Misschien is alleen de kop lezen al te lastig voor hem, dan is de tekst eronder helemaal te moeilijk.

Weer is wat anders haha

Lomperd.😅🤣😂

Ha,ha? Baarnse moordzaak in achtertuin v. paleis Soestdijk prototype v. klassejustitie? Lijk v. geliquideerd lastige getuige Theo Mastwijk met ongebluste kalk weggemoffeld? Killer niet alleen per ongeluk uit politieburo ontsnapt maar universitair afgegestudeerd via door zeilvakanties onderbroken celstraf?

Wat heeft een moord op een 14 jarige in 1960 met het fictief boek van Beatrix te maken?
Het zal wel aan mijn manier van lezen liggen maar deze reactie begrijp ik niet🤒

Nellie nieuwe leesbril nodig? Voor moord met voorbedachte rade veroordeelde eigenaren van (inmiddels failliet verklaard) Conservatrix-levensverzekering toen op Baarns-lyceum? Samen met Bea, Irene, Margriet + Christine: let wel ook geboren met oogafwijking dank besmetting van rodehond door vreemdganger Bernhard?

Geen antwoord op mijn vraag : Wat heeft dit met het boek te maken?

Dit boek waar het overgaat is FICTIE, jij maakt er een echte moord van uit 1960.

Leesbril nog steeds niet nodig, en logisch denken lukt ook nog steeds prima maar… weet jij nog hoeveel 1+ 1 is?

🤣🤣😂