Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Floortje Dessing doet hele heftige onthulling


Floortje Dessing, de geliefde reisverslaggeefster, is momenteel op avontuur in Bali. Haar recente ontdekking heeft haar echter diep geschokt. Op haar Instagram deelde ze een verontrustende foto van een Amerikaans stel dat vrolijk poseerde met een olifant tijdens een activiteit genaamd ‘olifant wassen’. Maar wat er achter de schermen gebeurt, is duister en onthutsend.

Volgens Floortje worden de olifanten in gevangenschap gehouden en gedwongen om de hele dag door toeristenactiviteiten uit te voeren. Ze onthulde dat de olifant waarmee het Amerikaanse stel poseerde als babyolifant was mishandeld en brutaal was getraind met stokken, zodat ze gehoorzaam en onderdanig werd aan haar ‘verzorgers’. Dit maakt het mogelijk voor toeristen om dichtbij te komen zonder gevaar.

Floortje is diep verontwaardigd over deze wreedheid en benadrukt dat dit soort praktijken niet thuishoort in het authentieke, spirituele Bali. Ze spoort alle reizigers aan om dergelijke activiteiten te vermijden en pleit voor meer bewustwording over dierenmishandeling in de toeristische sector.

In plaats van het steunen van zulke activiteiten, moet de focus liggen op het bevorderen van respectvol en ethisch toerisme. Floortje roept op tot een betere behandeling van deze majestueuze wezens en het waarborgen van hun welzijn. Daarnaast noemt ze ook andere trieste voorbeelden, zoals het Bali Marine Park, waar dolfijnen gevangen worden gehouden en gedwongen worden om met toeristen te zwemmen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties