Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriendin Mart Hoogkamer met spoed naar het ziekenhuis


In de schijnwerpers staan als bekende artiest heeft niet alleen roem en succes tot gevolg, maar kan ook zijn tol eisen. Dat ondervindt ook de talentvolle zanger Mart Hoogkamer, bekend van hit “Ik ga zwemmen.” Recentelijk heeft Mart aangegeven dat hij een stap terug moet doen vanwege oververmoeidheid en een naderende burn-out. De druk van zijn drukke schema en de constante aandacht van fans eisen hun tol.

De manager van Mart, Robert Schipper, deelde aan weekblad Story enkele inzichten in de uitdagingen waar Mart mee te maken heeft. “Mart ondervindt de keerzijde van zijn bekendheid”, onthulde Schipper. “Zelfs een simpele trip naar de McDonald’s is niet meer hetzelfde, aangezien iedereen iets van hem wil.” Om Mart te ondersteunen in deze moeilijke periode, heeft het team besloten om een mentale coach in te schakelen die hem kan begeleiden bij het omgaan met de druk en het vinden van balans.

Terwijl Mart zijn welverdiende rust neemt, heeft zijn vriendin Jennifer van Ooijen te maken gekregen met een ongelukkig incident. Op Instagram maakte ze bekend dat ze haar schouder heeft gebroken. Een vervelende timing, aangezien zij en Mart midden in een drukke verbouwing zitten. Jennifer deelde met een vleugje humor dat ze nu iemand nodig heeft om haar haar te wassen. Gelukkig blijft ze positief ondanks de tegenslag. Ze moest wel met spoed naar het ziekenhuis door de pijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

werkelijk niemand die het ook maar iets interesseert, al die vriendinnetjes figuren die aandacht willen omdat ze iets mankeren. gewoon een verkapt wie komt ons helpen en het liefst gratis in ruil voor reclame zodat we zelf niks hoeven te doen.

O, zielig kusje erop en weer door.