Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yolanthe’s wereld stort in door tragisch verlies: ‘Ik ben kapot van verdriet’


Wesley Sneijder deelt hartverscheurend nieuws op Instagram: zijn moeder Sylvia is na een langdurige strijd overleden. Het is een pijnlijk verlies voor Wesley en ook Yolanthe Cabau laat weten stil te staan bij het overlijden van haar ex-schoonmoeder.

Op Instagram plaatst Wesley een emotioneel eerbetoon aan zijn moeder, vergezeld van een foto: “Rust in vrede. Ik zal altijd van je houden, mama.” Yolanthe deelt dezelfde gevoelens van verdriet en bewondering: “Lieve Syllie, wat heb je gestreden… en wat ben ik trots op jou. Mijn liefde voor jou is oneindig. Rust zacht, lieve mama Syl.”

Ook Yolanthe deelt een dierbare herinnering aan Sylvia door een foto van hun zoontje Xess Xava met zijn oma te delen. In haar bericht schrijft ze: “We zullen je ontzettend missen, lieve oma.” Sylvia wordt omschreven als een intens liefdevolle vrouw, altijd vol liefde voor iedereen en vooral voor haar kleinkinderen. Het verlies is hartverscheurend. Ze zal altijd voortleven in onze harten, lieve oma Syllie.

In 2022 kwam het tragische nieuws naar buiten dat Sylvia longkanker had. Haar gezondheid ging al geruime tijd achteruit, met symptomen van benauwdheid en ademhalingsproblemen. Ondanks een eerdere diagnose van bronchitis, bleek later dat het ernstiger was dan gedacht. Aan het einde van 2022 werd ze officieel genezen verklaard. Rodney, de broer van Wesley, bevestigde destijds dit goede nieuws aan RTL Boulevard.

Ook Rodney plaatst een liefdevol eerbetoon aan zijn moeder op Instagram: “Wat je in je hart hebt, raak je nooit meer kwijt. Rust zacht, lieve mama, en bedankt voor alles.” Het is een moeilijke tijd voor de familie Sneijder, maar ze koesteren de mooie herinneringen aan Sylvia en haar onuitwisbare invloed op hun leven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Familie Sneijder , heel veel sterkte toegewenst met dit verlies.
Erg verdrietig nieuws.

Sluit ik me 100% bij aan.

Vreselijk nieuws en nog zo jong maar waarom wordt er een Yolanthe verhaal van gemaakt en niet van Wesley het is zijn moeder.