Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ontspoorde Monique stuurt zoontje naar andere school na leerplichtconflict


André Hazes en Monique Westenberg riskeren een strafblad na een controversiële actie. Het stelletje had hun zoontje zonder toestemming van school gehaald om lekker naar Amerika te reizen, maar ze lijken de ernst van de situatie niet te beseffen. De leerplichtzaak, die plaatsvond in mei, werd zelfs afgezegd door André, omdat hij op dat moment al in Amerika was. Ze beweren dat ze mondeling toestemming hadden gekregen van de school, maar die werd vlak voor hun reis ingetrokken.

Nu heeft Monique een drastisch besluit genomen: ze heeft mini-Dré volledig van school gehaald en stuurt hem naar een andere school, onthult Yvonne Coldeweijer in De Juice Show. De boosheid van Monique jegens de school is enorm. Yvonne beschrijft de situatie als zeer zorgwekkend voor het zoontje van André en Monique, omdat hij al eerder van klas is veranderd en een instabiele thuissituatie heeft. Papa is er soms wel en soms niet, en nu moet hij weer van school wisselen. Het arme kind.

Co-host Mark Koster vindt de hele situatie belachelijk en beschrijft het gedrag van André en Monique als ontspoord. Hij benadrukt het belang van school voor een kind, waar ze naar de klas kunnen gaan en vriendjes kunnen maken. Yvonne bevestigt het belang van een stabiele thuisbasis en Mark is van mening dat het niet in het belang van het kind is om hem van school te halen. Hij noemt Monique een onverantwoordelijke en ontspoorde moeder, die haar ego boven het welzijn van haar kind plaatst.

Mark is duidelijk klaar met Monique en vraagt zich af wat voor een vreemde vrouw ze eigenlijk is. De situatie rondom André en Monique roept veel vragen op over hun gedrag en verantwoordelijkheid als ouders.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ze moeten toch zelf weten naar welke school het kind gaat iedereen bemoeid zich met ander zijn prive leven hebben zeker niet anders te doen te te zeiken over DRE en MON
en die colderwijer moet ook haar prive ook is bekent maken

Inderdaad Peter, waar bemoeien wij ons mee. Als egotripper maak je toch zelf bepaalde zaken uit.
De kans bestaat wel dat Dreetje op zijn nieuwe school nagewezen wordt als de zoon van die ……………………. en mogelijk hierdoor beschadigd wordt. Maar dit is natuurlijk niet belangrijk. Er is maar één ding dat wél belangrijk is en dat is zijzelf.

Wel een dubbele standaard hoor Peter van de ene kant zeggen dat iedereen het zelf moet weten en dan aan de andere kant willen beslissen wat een ander persoon dan moet doen .Wat maakt jou dan beter dan ??

Dat kleine Dre zijn mama en papa zo gelukkig ziet weer samen is toch fijn .
En die paar daagjes geen school zal die echt geen schade aan overhouden.

Waar durven de mensen zich mee te bemoeien, inderdaad. Dan moeten ze uit de schijnwerpers stappen. Is voor de kleine ook veel beter. En dan kan heel Nederland zich niet meer met het gelukkige gezinnetje bemoeien.

Je zal toch maar een knulletje zijn van 6 jaar en zo gemanipuleerd worden door je “moeder”. Zelf sta ik hiervan niet raar te kijken. Met André deed zij hetzelfde en ging hiermee door totdat hij helemaal in de vernieling zat.

Logisch toch?! Je gaat zelf gruwelijk de fout in en je laat je kind de dupe worden. Wat een smerig karaktertrekje. Begrijpelijk dat André méér dan genoeg van dit typetje heeft.

Inderdaad Judith ,zij maakte de fout en die kleuter ook.Maar zij meent alwetend te zijn en boven de wet te staan.Ze meent de beste moeder van NL te zijn,ik heb medelijden met die kleine jongen .

Andre is er zelf bij toch .Dat gepamper van die Andre zecht dan ook genoeg over die Andre .Alleen in leeftijd volwassen.

Hoe erg kun je als ouder zijn.
Je kind zijn vriendjes afpakken op school omdat je zelf boven de wet denkt te staan
Die kleine Dre zou zoveel beter afzijn bij tante Roxeanne, arm kindje.

“Vind ons gezin een beetje sneu”

De woorden van Hazes Jr. en de enige keer dat hij geen leugens heeft verteld.

Hopelijk gaat die kleine eens begrijpen wat een zielige figuren zijn ouders zijn en wordt hij net zo wijs als zijn tante Roxeanne.