Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes haalt keihard uit naar haar zoon André


Laatst lieten wij weten dat Andre Hazes tijdens de concerten van De Amsterdamse Zomer die door Nicolette van Dam en Bas Smit worden georganiseerd zijn moeder volledig in de kou liet staan. Terwijl hij zijn tante Els Hofland uitnodigde voor het exclusieve VIP-deck, werd zijn moeder Rachel simpelweg tussen de menigte gepropt. Ze mocht niet op het VIP-deck komen… Au!

Rachel was dus wel aanwezig, maar moest genoegen nemen met een plekje tussen de gewone mensen. “Rachel stond gewoon tussen het zilveren vak tijdens De Amsterdamse Zomer. Samen met de ex van Gijp moest ze gewoon tussen het gewone volk staan,” onthult Yvonne Coldeweijer. “Geen tafel, geen extra kaarten voor vrienden en familie. Hoewel die er wel waren, mochten ze plaatsnemen op het exclusieve VIP-deck met hun eigen tafels.”

Tot overmaat van ramp werd Rachel buitengesloten terwijl haar zus Els Hofland wél een uitnodiging ontving voor het VIP-deck. “Zelfs haar zus Els, de kersverse stiefmoeder van André junior, was daar aanwezig. Een pijnlijke situatie,” aldus Coldeweijer.

Maar nu is er een foto verschenen van Rachel dat ze tussen de menigte stond te feesten en daar viel iets heel bijzonders op. Rachel had namelijk een ketting om met de woorden “Fuck You.” Echt heel apart en voor wie dit bedoelt was daar kunnen we alleen maar over speculeren, maar het zou ons niet verbazen als het voor haar eigen zoon André bedoelt was.

Zie hieronder de foto met het het kettinkje.:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ale rimpels zijn weg! 🧐😉

Roggel moet zich weer laten horen Dre heeft groot gelijk dat hij Roggel gewoon in de zaal laat zitten het is geen Vip vrouw het is een rimpel vrouw

53 jaar en dan nog steeds dit soort uitingen dragen…….. het zal je moer maar wezen.
je kan wel zien waar haar zoon zijn puberale gedrag van heeft.