Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato kapot gemaakt, hij is toch echt onschuldig


Laatst kregen we te horen dat John Ewbank de beste vriend van Marco Borsato totaal niet geloofd dat Marco onschuldig is. Marco wordt beschuldigt vanwege het misbruiken van een minderjarige.

Yvonne Coldeweijer deed deze onthulling na tal van verhalen over John’s vreemdgaan praktijken. John zou dit dus aan één van die meiden hebben verteld waarmee hij vreemd is gegaan.

Maar als de beste vriend van Marco en ook zijn ex Leontine hem al niet geloven dat zegt toch wel iets zou je denken. Dit zijn de mensen dit het dichts bij hem staan. Maar volgens Catherine Keyl zit het anders in elkaar.

In weekblad Weekend verteld ze dat het net als bij Mathijs van Nieuwkerk wel allemaal meevalt met Marco Borsato en dat Marco als hij straks door de rechter onschuldig wordt bevonden gewoon weer terugkeert op de televisie.

Waar Catherine dit natte vingerwerk dan op baseert dat Marco onschuldig is verteld ze er niet bij. Maar het lijkt erop dat Catherine net als veel andere mensen waaronder ook John de Mol trappen in de charmes van Marco. Hij is natuurlijk heel amicaal en fijn in de omgang, maar dat wil niet zeggen dat Marco geen verkeerde dingen kan doen als hij alleen met iemand is waar niemand bij is. Het beste is om de rechtszaak af te wachten en ondertussen de schuldvraag in het midden te laten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties