Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk in opspraak: Heftige beschuldigingen van wangedrag


Arrogante Wendy van Dijk heeft het wel heel hoog in haar bol volgens insiders, heeft opnieuw voor opschudding gezorgd tijdens haar luxueuze vakantie op het prachtige Curaçao. Een vakantieganger liet weten dat Wendy een streng verbod heeft opgelegd aan iedereen om foto’s te maken in het zwembad, alleen maar omdat zij bij het zwembad zat. Ze claimt dus het hele zwembad terwijl niemand haar herkende.

Een bron, die toevallig in hetzelfde luxeresort verbleef, vertelt dat Wendy’s assistente iedereen vriendelijk doch dwingend verzocht om te stoppen met het maken van foto’s. Volgens deze bron maakte niemand foto’s van Wendy zelf, maar waren ze gewoon bezig met het vastleggen van leuke momenten met elkaar.

“We hadden haar eigenlijk helemaal niet opgemerkt en waren gewoon gezellig met een groep vrienden”, verklapt de bron aan Juicechannel. “Maar toen verscheen Wendy’s assistente plotseling en ging langs bij alle gasten om te vragen of ze alsjeblieft wilden stoppen met foto’s maken zolang Wendy in de buurt was.”

Hebben de vakantiegangers naar de assistente van Wendy geluisterd? Het antwoord is een duidelijke nee, zo vertelt de bron. “Wendy werd na zo’n tien à vijftien minuten behoorlijk geïrriteerd en is toen uiteindelijk chagrijnig weggegaan.”

Overigens doen er al geruime tijd verhalen de ronde over het vermeende monsterlijke gedrag van Wendy achter de schermen. Vooral tijdens haar betrokkenheid bij het programma The Voice Kids was er sprake van talloze klachten. Zo zou Wendy naar verluidt een styliste hebben uitgekafferd en haar kleding zelfs op de grond hebben gegooid, waarna de arme styliste de kleding weer moest oprapen.

En nu blijven de verhalen maar komen over de onaangename en arrogante kant van Wendy. Deze verhalen dateren uit de tijd dat ze The Voice Kids presenteerde naast haar collega Martijn Krabbé, die ook niet bepaald bekendstaat als de vriendelijkste persoon.

Voormalige medewerkers van het programma doen een boekje open:

“Tijdens mijn periode bij The Voice Kids werden we gewaarschuwd om de presentatoren (Martijn en Wendy) niet zomaar aan te spreken.”

“Tijdens een generale repetitie schreeuwde Martijn op een gegeven moment tegen een medewerker achter de autocue. Hij riep iets in de trant van: ‘Kun je het nog steeds niet goed doen? Je hebt maar één taak!’ Daarna werd hij zo boos dat er een pauze van tien minuten moest worden ingelast.”

“Wendy is gewoonweg ijzig en angstaanjagend”, onthult een voormalige medewerker van The Voice Kids.

Volgens deze bron denkt Wendy dat ze ver boven iedereen verheven is en gedraagt ze zich alsof ze heel wat is. Ze zou woedend worden als een medewerker of stagiair haar durfde aan te spreken, omdat ze dat simpelweg te min vond. Alleen de productieleider mocht zich tot haar richten. Medewerkers deden hun uiterste best om de kleedkamer van Wendy zoveel mogelijk te vermijden.

“Je wist gewoon nooit hoe ze zou reageren.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou ik moet Jeroen wel gelijk geven hoor.
Er zitten toch werkelijk dombo,s in het Hilversumse .
Kun je het nog steeds niet goed doen? Je hebt maar één taak!’
Als je maar PvdA en GroenLinks stemt ben je al geslaagd op de Academie voor Film.
En natuurlijk zonder slipje .

Die twee hebben het altijd al hoog in hun bolletje gehad en Wendy met haar piepstemmetje praten tegen volwassenen alsof het kinderen van 3 jaar zijn, verschrikkelijk. Meneer Martijn denkt omdat hij een bekende achternaam heeft, iedereen voor hem moet buigen. Karma, what goes around, comes around, voor alle twee.

Daarom is het goed dat ze allemaal plat op hun bek gaan.
Die bn ers worden allemaal ontmaskerd.
En hebben programma’s op tv die niet of slecht bekeken word.
Met hun dikke salarissen, en dan op de gewone mens neer kijken, de etterbuilen.