Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes zorgt voor verbijstering met abrupt stoppen bij optreden


Het is weer smullen geblazen op het festival De Amsterdamse Zomer, maar niet om de redenen waar het publiek op had gehoopt. Het optreden van niemand minder dan André Hazes verliep allesbehalve vlekkeloos, zo meldt het geruchtenkanaal Reality FBI op Instagram.

In een video die gedeeld werd door een juicekanaal, horen we hoe André Hazes plotseling stopt met zingen tijdens zijn bekende hit ‘Leef’. Wat bleek? Er was iets mis met het geluidssysteem, waardoor André gedwongen werd zijn optreden abrupt te onderbreken.

Natuurlijk lieten de festivalgangers van zich horen en de klachten stroomden binnen. “En alsof dat nog niet genoeg was, ging ook het duet met Willeke Alberti volledig de mist in. Willeke’s microfoon stond uit. En alsof dat nog niet genoeg was, riep André tijdens het optreden dat hij nummers moest overslaan. Een ware domper”, aldus een teleurgestelde bezoeker.

Met name het feit dat André zijn nummer ‘Leef’ halverwege abrupt beëindigde, viel niet in goede aarde bij het publiek. En alsof de organisatie nog niet genoeg kritiek te verduren kreeg, barstten de klachten los. “We kwamen hier speciaal voor André Hazes en dan krijg je zo’n teleurstellend einde voorgeschoteld. Het is gewoon sneu voor hem om op deze manier zijn comeback te maken”, moppert een ontevreden festivalganger.

De reacties bleven niet beperkt tot één enkele stem. Een andere bezoeker uit zijn frustratie: “Wat een afgrijselijke afsluiting was dit? Kunnen ze André Hazes dan op z’n minst zijn nummer laten afmaken? Typisch Nederland met al die regeltjes. In wat voor land leven we tegenwoordig?”, verzucht hij.

Een andere verontwaardigde festivalbezoeker stelt: “Dat een artiest moet afwijken van zijn planning door overmacht begrijpen we, maar om op zo’n respectloze manier een artiest af te kappen, is ronduit onprofessioneel. Zeker als het gaat om iemand die een nieuwe start wil maken.”

Het tweedaagse festival De Amsterdamse Zomer is nog in volle gang, en de hoop is gevestigd op een vlekkeloos verloop van de rest van de optredens. Tino Martin, OG3NE, Jan Smit, Zoë Tauran en Rolf Sanchez staan onder andere op het programma, hopelijk zonder technische haperingen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dacht dat hij dat oude lullenlied niet meer wilde zingen. Wie gaat er ook naar Bas en Nicolette het vreselijkste setje van Nederland die denken dat ze heel wat zijn.

Er was NIKS mis met het geluidssysteem maar er is ALLES mis met de organisatie. ALWEER!

En ik dacht dat dit LULLETJE ROZENWATER geen liedjes meer ging zingen die niet bij hem passen?!! daar hoort LEEF! ook bij volgens zijn EIGEN zeggen!

Laat hem zsm stoppen, deze clown!

Wie hem nog serieus neemt en erger, fan is verdient ook niet beter.
Geldt ook voor de sneuneuzen die geld besteden aan figuren als Bas Smit en dat gare mokkel van hem met hun FLOPZOOI!!

hazes in duet met mevrouw alberti
niemand laat zijn eigen kind alleen.

isn’ t it ironic, don’ t you think? 😂🤣

André zal het geld nodig hebben gehad want anders treedt je toch niet bij die 2 klunzen op.Ook zo’n stel die menen dat ze heel wat zijn.

Ja GroenLinks regels daar kan Andre ook niks aan doen.
Plus falende technische dienst ( sjakie amateur van de lokale omroep)

Ik heb het zware vermoeden dat de heer Bas Smit en aanhang er gewoon net als vorig jaar weer een zootje van maken. Als ze zelf maar lol hebben, die twee mafkezen, blijf gewoon in je restaurantje staan en bemoei je niet met de grotemensenwereld, want daar zijn jullie veel te kinderlijk voor, vooral hij.