Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Beste vriend van Marco Borsato weigert zijn onschuld te geloven en noemt hem een monster


Het lijkt erop dat John Ewbank, de beste vriend van Marco Borsato, zijn eigen duistere geheimen heeft. Yvonne Coldeweijer heeft vandaag een explosieve onthulling gedaan over John, waarin ze beweert dat hij aan de lopende band vreemdgaat, terwijl zijn vrouw hier niets van af weet.

Hij schijnt zich voornamelijk te richten op jonge meiden tot maximaal 25 jaar oud, en bombardeert hen met telefoontjes en berichten totdat ze reageren. Met zijn charmes weet hij hen verliefd te maken, maar deze meiden komen er al snel achter dat John alleen geïnteresseerd is in een kortstondige affaire, waarna ze achterblijven met een gebroken hart.

Maar dat is nog niet alles wat Yvonne deelde over John’s vreemdgaanpraktijken. Wat het echt interessant maakt, is dat John aan een van deze meiden heeft laten weten dat hij totaal niet gelooft in de onschuld van Marco Borsato. Als beste vriend van Marco en iemand die hem door en door kent, is dit een heftige uitspraak.

Het roept de vraag op: als zelfs John twijfelt aan Marco’s onschuld, wie blijft er dan nog over om hem te steunen? Zijn dit de mensen die het dichtst bij Marco staan en als zij denken dat hij schuldig is aan het misbruiken van een minderjarige, dan kan het zomaar gebeuren dat Marco achter de tralies belandt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties