Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Contract verscheurd na ruzie tussen René van der Gijp en Johan Derksen


Gisteren werd de laatste aflevering uitgezonden de talkshow Marcel en Gijs voordat Vandaag Inside op 14 augustus weer terugkeert met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Maar de terugkeer van de populaire show verloopt niet zonder slag of stoot.

Al eerder ontstond er ruzie tussen de heren over de extra lange uitzending op vrijdag. John de Mol drong hierop aan, omdat het programma Avastars was geflopt en van de buis werd gehaald. René van der Gijp was echter fel tegen dit idee. Hij vond dat een uurtje per werkdag wel genoeg was, anders zou het programma te veel uitgemolken worden. Daarnaast waren er beperkingen qua onderwerpen en konden ze bepaalde leuke filmpjes niet laten zien voor 22.00 uur. René vreesde dat dit de sfeer zou beïnvloeden.

Johan was het hier echter niet mee eens en benadrukte dat ze veel geld van John de Mol krijgen en dat ze daarom een morele verplichting hebben om eraan te voldoen. Uiteindelijk werd de extra lange vrijdaguitzending toch gerealiseerd, zij het met enige tegenzin van René.

Tijdens de zomerstop heeft René echter zijn poot stijf gehouden en het blijkt zelfs dat zijn contract mocht worden verscheurd als de extra lange vrijdaguitzending zou blijven bestaan.

Wilfred heeft laten weten dat de extra lange vrijdaguitzending na de zomerstop niet meer terugkeert. Hiermee lijkt René zijn zin te hebben gekregen, tot grote frustratie van Johan. Of deze ruzie nog zijn sporen zal achterlaten wanneer de heren weer aan tafel zitten, is nog maar de vraag. We zullen moeten afwachten wat er gebeurt wanneer de show weer van start gaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die hebben zogenaamd zo vaak ruzie .Gewoon deel van de act