Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Alexia’s geheime vlam onthuld: zo ziet haar knappe vriendje eruit


Een sprankelende gebeurtenis vond plaats op het Atlantic College in Wales, waar prinses Alexia onlangs haar examens met succes heeft afgerond. Samen met koning Willem-Alexander en koningin Máxima vierde ze vol enthousiasme deze belangrijke mijlpaal op school. Echter, het zijn de beelden die op TikTok zijn opgedoken die voor opwinding zorgen. Op het filmpje is te zien hoe Alexia liefdevol verbonden is met een charmante jongeman. Heeft ze dan toch een schoolvriendje?

De Leavers Celebration, een traditioneel evenement ter ere van het afronden van de examens, werd een gedenkwaardige gelegenheid op het Atlantic College. Hoewel de plechtige diploma-uitreiking pas in juli zal plaatsvinden, veroorzaken de recente TikTok-beelden nu al de nodige speculaties. In het betreffende filmpje wandelt prinses Alexia gearmd met een mysterieuze jongen. Maar wie is deze geheimzinnige metgezel?

Het is interessant om te bedenken dat prinses Leonor, de Spaanse prinses, ook tijdens haar schooltijd in Wales de liefde heeft gevonden. Zou Alexia in de voetsporen van haar collega-prinses treden en ook haar hart hebben verloren in Wales?

Prinses Alexia heeft onlangs haar examens afgelegd voor het Internationaal Baccalaureaat, een prestigieus internationaal onderwijsprogramma dat vergelijkbaar is met het Nederlandse vwo. Wat de toekomst voor haar in petto heeft na het voltooien van deze belangrijke mijlpaal, blijft nog in nevelen gehuld. Er gaan echter geruchten dat Alexia haar academische reis zal vervolgen in Groningen. Opvallend genoeg is ze onlangs gespot tijdens een open dag aan de Rijksuniversiteit Groningen, wat de speculaties verder aanwakkert.

Interessant genoeg zal ook prinses Ariane, het jongere zusje van Alexia, volgend jaar het Internationaal Baccalaureaat gaan volgen aan het United World College Adriatic, gelegen in de buurt van Triëst. Het lijkt erop dat academische prestaties een belangrijke rol spelen binnen de koninklijke familie.

Ter ere van haar achttiende verjaardag heeft het Koninklijk Huis betoverende nieuwe foto’s van prinses Alexia vrijgegeven. Velen hebben de opmerkelijke gelijkenis tussen de prinses en het iconische schilderij ‘Meisje met de parel’ van Johannes Vermeer opgemerkt. De gracieuze uitstraling van Alexia heeft bewondering opgewekt, waarbij sommigen zelfs de vergelijking maken met het beroemde kunstwerk. Een onmiskenbare schoonheid.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelijkenis met Het meisje met de parel? Dat mocht ze willen! Ik zie die gelijkenis helemáál niet.
Van de 3 prinsessen vind ik Alexia arrogant overkomen.
Amalia en Ariane vind ik vriendelijk en goedlachs.
Amalia doet het uitstekend als zij samen met haar ouders op staatsbezoek gaat. De Prinses van Oranje ziet er dan geweldig uit, een plaatje!
Alexander daarentegen kijkt vaak hooghartig in de camera en er kan geen lachje af.

Ik bedoel natuurlijk dat Alexia vaak hooghartig in de camera kijkt, niet Alexander.

De academische prestaties van het koninklijkhuis zijn minimaal. Er wordt wel erg gewichtig gedaan over de intellectuele vermogens van de prinsessen, maar dat ze in het buitenland op snobistische scholen hun “papiertjes” moeten halen, zegt genoeg. Aan de Nederlandse normen zullen ze wel niet kunnen voldoen.

Bandeloze prins-pils na uitputtende uitspattingen met ondermeer Paulette Schröder naar Atlantic College: diploma voldoende voor Geschiedenis-studie in Leiden waar publicatie v examen-cijfers plots geheim? Na race met beveiligers op Plesmanlaan gecrasht in boerensloot nabij Naturalis? Regeringsvliegtuig piloot pas volgende dag gehoord door poitie? Zonder alcoholtest beboet voor snelheidsovertreding v. 15 km per uur?