Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Oorlog! Peter Gillis deelt klappen uit aan concurrent van Wendy


Het TikTok-platform blijft een bron van opschudding en dit keer is het Peter Gillis die zich in een felle strijd mengt met de concurrent van zijn vriendin Wendy van Hout. Met een schijnbaar onschuldige opmerking plaatste Peter een bericht waarin hij zijn ongenoegen uit over de webshop Mamatosti. “Hoe geloofwaardig ben jij, meid, als je ook nog eens positief schrijft over die rommel van Mamatosti?” luidt zijn prikkelende commentaar. Natuurlijk liet de eigenaresse van de webshop dit niet onbeantwoord en gaf ze haar reactie via een pakkend TikTok-filmpje. “Waar zijn we in godsnaam mee bezig, Peter Gillis?”, vraagt ze zich openlijk af.

De eigenaresse kan niet begrijpen waarom haar webshop onder vuur ligt, aangezien ze Peter nog nooit persoonlijk heeft ontmoet. Maar de vraag blijft hangen: is Peter wel degene die de berichten heeft geplaatst? Met een opmerkelijke twijfel suggereert ze dat Wendy, de vriendin van Peter, wellicht achter het account zit. “Durft Wendy niet onder haar eigen naam te reageren?”, vraagt ze zich hardop af. “Ze noemt het rommel, terwijl ze zelf dezelfde leveranciers heeft als waar ik mijn producten vandaan haal. Dat zegt ook veel over haar eigen spullen.”

Als inderdaad blijkt dat Wendy verantwoordelijk is voor de reactie, betreurt de eigenaresse het dat Wendy niet de moed heeft om zichzelf kenbaar te maken. “Triest, echt triest. En Peter, ben jij dit? Een goed voorbeeld geven door enkel te oordelen op basis van eenzijdige informatie.”

Hieronder de beelden:

@mamatosti_official wat zou #petergillis van #massaiskassa hier van denken #wendyvanhout. #familiegillismassaiskassa #365fashion #tiktoknederland #tiktoknl #mamatosti #kinderachtig ♬ origineel geluid – ‼️Shop: @Mamatosti.nl ‼️
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach die mafklapper kan alles maken denkt ie want hij staat tenslotte boven de wet denkt ie.En J de Mol en consorten blijven hm op de buis houden.

Zielig, maar dat was te verwachten toch??

De vieze patzak, kan die Wendy het alleen niet af.
Hij denkt dat hij alles kan maken , en laten zien dat hij voor haar opkomt.
Over een tijdje kan ze ook klappen verwachten van hem , als het mooie er af is.

Triest dat je conculega van je vrouw zo zwart maakt Peter. Zouden ze bij jou parken eens moeten doen. O nee, dan is de wereld te klein.
En als Wendy het geschreven heeft. Dan heeft Peter echt een hele slechte invloed op je als je niet tegen concurrentie kan.
Even voor de duidelijkheid ik ken heel die dame uit het filmpje niet. En Peter, Wendy of Nicol ken ik ook niet. Ik vind het alleen diep triest als je een andere ondernemer zo de grond in moet boren.

Dan is idd de wereld te klein als ze zijn parken zwart maken dan word het weer een gevalletje code rood.Een criminele mafklapper is het niets meer en niets minder.