Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Parkbeheerder scheldt Mark Gilles verrot


Het lijkt erop dat de populaire serie “Massa is Kassa” op SBS6 in zwaar weer verkeert. Peter Gillis, de hoofdpersoon van het programma, is verwikkeld in een reeks juridische problemen. Zijn ex-partner Nicol Kremers heeft maar liefst 10 aangiftes van mishandeling en bedreiging tegen hem ingediend. Het is nog maar de vraag hoe lang de zender nog achter de omstreden vastgoedmagnaat zal blijven staan.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Peter ook te maken met toenemende tegenwerking van verschillende gemeentes waar zijn vakantieparken gevestigd zijn. Hij wordt geconfronteerd met dwangsommen en in België heeft een rechter zelfs bepaald dat hij één van zijn vakantieparken zonder compensatie aan de gemeente moet overdragen. De zaken lijken zich tegen Peter te keren, en zijn reputatie als succesvolle ondernemer begint ernstig te wankelen.

Ondanks al deze tegenslagen lijkt Peter zich te richten op zijn gezondheid. Hij is aanzienlijk afgevallen en schaamt zich er niet voor om zijn transformatie met de wereld te delen. Terwijl Peter stappen neemt om zijn leven in balans te krijgen, lijkt zijn zoon Mark daarentegen nog steeds te kampen met overgewicht.

In de recente aflevering van “Massa is Kassa” werd Mark geconfronteerd met zijn gewichtsproblemen door een parkbeheerder. Deze opmerking raakte een gevoelige snaar bij Mark, die kortaf reageerde en snel van onderwerp veranderde. Het is nog maar de vraag of de parkbeheerder zijn baan zal behouden na deze confrontatie met Mark Gillis.

De toekomst van “Massa is Kassa” lijkt onzeker, terwijl Peter Gillis worstelt met zijn persoonlijke en juridische problemen. Blijft SBS6 achter de vastgoedmagnaat staan, of zal het programma binnenkort een andere koers moeten varen? De tijd zal het leren in deze turbulente periode voor Peter en zijn imperium.

Mocht je het gemist hebben hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die waggelt nog harder dan zijn vader, triest want die wordt echt niet oud op deze manier, dat ziet een blinde nog.

Die Mark ziet eruit alsof hij 9 maanden zwanger is en op het punt van bevallen staat.