Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed, zangeres Maan geeft toe dat ze verslaafd is aan drugs


Bizarre onthullingen over Goldband-zanger Karel Gerlach en zijn vriendin Maan de Steenwinkel komen aan het licht in een spraakmakend interview met de Nederlandse Vogue. Het is geen geheim dat de leden van Goldband weleens drugs gebruiken, maar nu blijkt dat Maan zich er ook regelmatig aan overgeeft. In het interview spreekt ze openhartig over haar drugsgebruik en zegt: “Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken. Toch denk ik weleens: boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar.”

Na het beruchte filmpje waarin Goldband-zanger Milo Driessen cocaïne snoof op het podium, is de band voorzichtiger geworden met drugsgebruik tijdens optredens. Karel Gerlach is echter niet bang om toe te geven dat hij drugs gebruikt. Hij beweert zelfs dat iedereen het doet. “Tuurlijk, we geven geen goed voorbeeld. Maar wij delen dat filmpje niet zelf. De media melken het uit. Echt, ons gebruik is niet extreem. Bovendien: iedereen doet het.”

Hoewel Karel toegeeft dat hij geen goed voorbeeld is, gaat hij wel volledig los wanneer hij uitgaat. “Als ik dronken ben of iets heb gebruikt, maakt alles me minder uit. Dan interesseert het me niet meer om herkend te worden of de meningen van anderen te horen.” Deze onthullingen werpen een schaduw op het imago van het stel en doen vragen rijzen over de mogelijke invloed van drugs op hun relatie.

In het interview praten Maan en Karel ook voor het eerst openlijk over hun relatie. Ze geven toe dat ze lange tijd hun relatie geheim hebben gehouden, maar nu zijn ze er klaar mee om er doekjes omheen te winden. “Maan is een lekker ding”, verklapt een verliefde Karel. Hun vonk sloeg over in de studio, waar de grote hit “Stiekem” ontstond.

Echter, er lijken nu problemen te zijn gerezen in het liefdesleven van Maan. Yvonne Coldeweijer liet namelijk onlangs nog weten dat het niet goed gaat tussen Maan en haar relatie met Karel. Yvonne beweerde dat Maan zich laat meeslepen door de foute rituelen van Karel, met name het drugsgebruik binnen de band Goldband. Yvonne kwam toen met een schokkende onthulling naar boven.

Volgens een ooggetuige waren Karel en Maan onlangs backstage bij een festival namelijk verwikkeld in een hevige ruzie. Karel leek compleet van de wereld te zijn en schreeuwde tegen Maan, die machteloos leek in zijn greep. Het is duidelijk dat deze ruzie voortkwam uit het bizarre drugsgebruik van het stel. Wat gaat er nu gebeuren met hun relatie en carrières? Blijven ze zich verliezen in de duistere wereld van drugs, of vinden ze een weg naar herstel? De tijd zal het leren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties