Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis neemt wel heel drastisch besluit


Peter Gillis staat bekend om zijn onverzadigbare liefde voor eten, vooral worstenbroodjes. Maar nu neemt hij zijn culinaire passie naar een hoger niveau door zijn eigen kookboek uit te brengen. Op sociale media deelde hij het nieuws vol enthousiasme. “Iedereen weet dat ik altijd al gek ben geweest op eten. Maar zelf koken? Dat is niet echt mijn ding…”, onthult Peter met een knipoog. “Maar daar komt nu verandering in! Ik ben druk bezig met het verzamelen van mijn favoriete gerechten voor mijn eigen kookboek.”

Natuurlijk zijn worstenbroodjes de sterren in Peter’s culinaire universum. Geen enkele liefhebber kan de verleiding van deze hartige lekkernij weerstaan. Toch zijn niet alle reacties even positief. Kritische volgers wijzen erop dat Peter wellicht zijn aandacht beter kan richten op andere aspecten van zijn leven, zoals het redden van zijn parken. “Leuk dat je een kookboek uitbrengt, maar laten we niet vergeten dat er grotere uitdagingen op je pad liggen”, merkt een bezorgde volger op. Een andere scepticus waarschuwt: “Pas op dat je niet weer in oude gewoontes vervalt, Peter. We weten allemaal dat je worstenbroodjesverslaving berucht is.”

Het is geen geheim dat Peter Gillis in het verleden te maken heeft gehad met gewichtsproblemen. Tijdens de opnames van zijn realityserie “Massa is Kassa” in maart vorig jaar werd hij zelfs onwel. De boosdoener? Een overdosis worstenbroodjes, waarvan hij er dagelijks maar liefst zestien naar binnen werkte. Een ware caloriebom!

Toch draait het in Peter’s culinaire repertoire niet alleen om worstenbroodjes. Zijn partner Nicol onthulde ooit een indrukwekkende lijst van Peter’s dagelijkse culinaire verlangens. Van glazen ranja tot yoghurt met steviasuiker, van cappuccino’s tot cola zero, en van salade met kip tot zalmteriyaki met groenten en sla. Peter omarmt duidelijk een weelderige, bourgondische levensstijl.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom verdwijnt die waggelende eend niet gewoon, een kookboek, wil hij dat we allemaal net zoals hij en zijn nog dikkere zoon worden, dit is te belachelijk voor woorden. Ga eerst je vieze zaakjes eens op orde brengen en laat ons met rust.

Hi hi, waarschijnlijk krijgt Sonja Bakker wéér te maken met plagiaat, maar nu andersom 😂

Kan hij dan schrijven? Moet een ander voor hem doen en hopelijk koopt geen mens dat kookboek.
Die man lijdt onder een hevige mate van zelfverheerlijking.Standbeeld,prottserige villa’s ,auto’s en dan niet te vergeten zijn motorverzameling

Een kookboek uitbrengen,hij wel.
Hij haalde nog geen augurk uit een potje, dat moest Nicole doen.
En hij gaf ook haar de schuld als hij aan was gekomen.
De vieze patzak, niemand moet dat boek kopen.
Hij vind zijn eigen wel zo belangrijk, snapt hij nou niet dat iedereen hem uitkotst.🤮😅🤣😂