Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André Hazes weer aan de rand van de afgrond, drank blijkt boosdoener


Het is geen geheim dat André Hazes de laatste tijd veel tijd doorbrengt in de studio om nieuwe muziek te maken. Echter, zijn eerste single na deze intense studio-sessies was geen groot succes. Sterker nog, André werd zelfs beschuldigd van plagiaat van een bekende Amerikaanse zanger. Hoewel dit een aparte situatie is, is er nog iets anders opmerkelijks dat opvalt rondom André in de studio.

Het lijkt er namelijk op dat André en zijn team van producers altijd omringd zijn door flessen sterke drank. Dit roept vragen op, aangezien we weten dat André juist is afgekickt en zich verre moet houden van alcohol. Onlangs nog klaagde André toen hij de kleedkamer van de talkshow Renze op RTL 4 betrad en daar bierflesjes aantrof. Hij had expliciet gevraagd om geen drank in zijn kleedkamer te plaatsen. Dit lijkt toch een geval van dubbele moraal te zijn, aangezien André blijkbaar geen problemen heeft met de overvloed aan sterke drank in de studio, waar er volop wordt gedronken.

De vraag blijft of André zelf ook van de drank af kan blijven in deze verleidelijke omgeving. Vooral als we naar een foto kijken die André op zijn Instagram-account heeft gedeeld. Hierop is te zien hoe hij volledig ontkleed op een stoel in de studio zit, omringd door zijn producers. Wat er precies achter gesloten deuren gebeurt, willen we niet weten, maar het is overduidelijk dat dit geen goede omgeving is voor André om zich in te bevinden.

Met zijn strijd tegen verslaving en de verleidingen van alcohol is het belangrijk dat André zich omringt met een positieve en ondersteunende omgeving. Hopelijk kan hij de juiste balans vinden tussen zijn muzikale ambities en zijn persoonlijke gezondheid, en voorkomen dat hij terugvalt in oude gewoontes.

Swipe hier beneden naar foto nummer 3 en je ziet om welke foto het gaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Studio? Laat me niet lachen. 😂
Gewoon een hobbykamer van een paar onvolwassen knip en plak-amateurs die muziekantje spelen op een Production Starter Kit van AliExpress.🤣

Het is gewoon een gebed zonder eind met die leugenaar 🤬

Voor Andre alleen nog maar Champagne pils en ja alles met mate een boertje mag wel hoor na al die prik .

Waarom is drank de boosdoener, hij doet het toch zelf niemand dwingt hem.