Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen stopt bij Vandaag Inside na zomerstop


Het lijkt erop dat de Johan Derksen na de zomerstop niet langer vijf dagen achter elkaar te zien zal zijn in de spraakmakende talkshow Vandaag Inside. De ervaren Johan, die inmiddels aardig op leeftijd is kan het gewoon niet meer opbrengen. En dat is niet zonder reden.

Het dagelijkse ritje naar de tv-studio, dat maar liefst 2,5 uur heen en 2,5 uur terug duurt vanuit zijn woonplaats in Drenthe, begint zijn tol te eisen. Johan, die bekendstaat om zijn no-nonsense houding, lijkt het fysiek niet meer aan te kunnen. De vermoeidheid slaat toe en hij heeft behoefte aan meer rust en ontspanning.

Maar er is meer aan de hand. Onze insiders fluisteren dat Johan zich steeds meer begint te ergeren aan zijn collega René van der Gijp. Volgens Johan uit René vaak onzinnige meningen over serieuze onderwerpen, wat bij hem in het verkeerde keelgat schiet. Johan wilde graag experts uit verschillende vakgebieden aan tafel hebben, om diepgaande discussies te voeren. Maar René hield vol dat ook Hans Kraay Jr. en Jan Boskamp hun plek in de show verdienden.

Dit meningsverschil heeft achter de schermen geleid tot een knallende confrontatie tussen Johan en René. Johan heeft duidelijk gemaakt dat hij het niet meer pikt en dat hij alles bepaalt. Als zijn wensen niet worden ingewilligd, is hij bereid zijn koffers te pakken en voorgoed afscheid te nemen van Vandaag Inside.

Het lijkt er dus op dat er grote veranderingen op komst zijn in de wereld van Johan Derksen en Vandaag Inside. Zal Johan na de zomerstop nog te zien zijn in de talkshow? Of gaat hij zijn eigen weg en laat hij zijn brommende geluid alleen nog elders horen? Hoeveel dagen zal Johan dan nog te zien zijn en is het dan Eus die zijn plek in neemt?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Johan, je hebt helemaal gelijk.
In ieder geval bedankt voor je inzet.
Vaak stond je vocaal op de barricade voor ons volk, Groningen, asielbeleid, stikstof, wolven, natuur, teveel om op te noemen.
Waarschijnlijk dat steeds meer mensen zich ergeren aan Gijp.
Ook ik ergerde me vaak aan het feit dat wanneer jij iets serieus aansneed dat hij dan de lachers op zijn hand probeert te krijgen door er een mislukte grap van te maken.

Het is een waardeloze man

Denk dat Johan een eigen talkshow verdient. Kan hij zijn eigen gasten uitnodigen en hoeven we de holle lach van Van der Gaap, sorry Gijp, niet meer aan te horen.

Rene is te dom om aan die tafel te zitten,wil alleen maar lachers op zijn hand krijgen door domme of lege praat.
Stoort in elke uitzending die vent.

Erg jammer vindt van der gijp ook wel een zeur

Johan zal nooit stoppen, heeft al 100 keer gezegd dat ie weggaat. Die zal in het harnas ten onder gaan.

Stuur Gijp maar weg!!!.
Flapdrol. Johan moet door om tegen gas te geven aan Den Haag!!!!. Al die mensen die onzin uit kramen!!!!
Gr Bert Jansen.

Bert, dan heb je het stukje niet helemaal begrepen volgens mij.
Dit heeft niets met “wegsturen” te maken.
Het gaat Johan vooral om die 5 uur reistijd elke dag.
Ik heb zelf een aantal jaren geleden 5 uur per dag reistijd
(woon-werkverkeer) gehad en heb dat 3 jaar volgehouden
en ik was toen de 30 nog niet gepasseerd.
En Johan is toch best wel op leeftijd.

Duo met Pieter Omtzicht in een nieuwe “Keek op de week”?!?

Het blijft altijd waardeloos al je hoort dat johan er mee ophoud ,het is natuurlijk egoïstisch als je hem zijn oude dag niet gunt ,het zal wel een erg gemis zijn ,