Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met de zoon van Wolter Kroes, hij is kapot van verdriet


Wolter Kroes en zijn zoon Thomas hebben recentelijk te maken gehad met een ingrijpende gebeurtenis die hun leven volledig op z’n kop heeft gezet. Tijdens een noodlottig incident in april kwam de 14-jarige Thomas met zijn fiets in aanraking met een scooter, met ernstige gevolgen. In een interview met weekblad Party onthult Wolter Kroes hoe de familie omgaat met de nasleep van dit tragische voorval.

De zanger, bekend om zijn vrolijke hits, deelt zijn gevoelens over de situatie en de impact op zijn zoon. “Het is echt verschrikkelijk dat hij nu te maken heeft met een soort handicap”, bekent Wolter met een bezorgde blik in zijn ogen. Thomas heeft door het ongeval zijn gehoor verloren aan zijn rechteroor, wat voor de familie een zware klap is. Desondanks is Wolter trots op de manier waarop zijn zoon met deze uitdaging omgaat. “Hij is sterk en laat zich niet ontmoedigen. Hij blijft gewoon doorgaan en doet wat hij moet doen”, vertelt de zanger vol bewondering.

De gevolgen van de hersenschudding zijn nog steeds merkbaar bij Thomas. Hij ervaart prikkelbaarheid en heeft moeite met de drukte en prikkels op school. Om hem de benodigde rust en ondersteuning te bieden, heeft het gezin besloten dat Thomas binnenkort naar een andere school zal gaan. Wolter legt uit dat dit een moeilijke beslissing was, maar hij is ervan overtuigd dat het de juiste stap is voor de gezondheid en het welzijn van zijn zoon. “Thomas heeft gewoon zijn rust nodig, iets wat op dit moment erg moeilijk voor hem is”, legt hij uit.

Het gemis van gehoor aan zijn rechteroor is een emotionele last voor Thomas en zijn vader. Wolter Kroes, wiens succes grotendeels afhankelijk is van zijn muzikale talent, betreurt het ten zeerste dat zijn zoon nooit meer zal kunnen horen met dat oor. “Het is echt triest dat zijn rechteroor nu voor altijd stil zal blijven”, verzucht de zanger met een gevoel van verlies.

Hoewel Wolter bekend staat om zijn zangkwaliteiten, gelooft hij niet dat Thomas in zijn voetsporen zal treden als zanger. Hij erkent dat zijn zoon andere passies en talenten zal ontwikkelen. “Thomas heeft niet het zangtalent dat bijvoorbeeld mijn dochter Pamela wel heeft”, onthult Wolter. Hij is vastbesloten om Thomas te steunen in het ontdekken van zijn eigen pad en het najagen van zijn eigen dromen, ondanks de tegenslag van zijn gehoorverlies.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties