Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het meest absurde verjaardagscadeau ooit voor prinses Alexia – Wat denken ze wel niet?


Het is bijna zover! Prinses Alexia staat op het punt om haar achttiende verjaardag te vieren, een mijlpaal waar ze ongetwijfeld vol verwachting naar uitkijkt. Terwijl de details van haar verjaardagsplannen nog geheim blijven, is één ding al bekend: haar cadeau. En laten we zeggen dat het cadeau op zijn minst verrassend en ongewoon is.

Na haar terugkeer van het UWC Atlantic College met haar felbegeerde diploma op zak, bereidt Alexia zich voor om haar achttiende verjaardag te vieren, vergezeld van een uniek geschenk. Royal Leerdam Crystal heeft speciaal voor deze gelegenheid een exclusief Oranjevaasje gecreëerd, net zoals ze eerder deden voor de verjaardag van prinses Amalia. Deze vaasjes worden alleen uitgebracht ter ere van belangrijke gebeurtenissen binnen het Koninklijk Huis of momenten van nationaal belang.

Volgens traditie zal het allereerste exemplaar van de nieuwe Oranjevaas worden geschonken aan de koninklijke familie. Pas vanaf 26 juni, op de verjaardag van Alexia, zal het officieel beschikbaar zijn voor het grote publiek.

Terugkijkend naar de geschiedenis, dateert het allereerste iconische Oranjevaasje uit 1927. Destijds werd het vaasje vervaardigd ter ere van de achttiende verjaardag van prinses Juliana, de overgrootmoeder van prinses Amalia. Het ontwerp van Chris Lanooy was geïnspireerd op een Oranjeappel en resulteerde in het kenmerkende geribbelde, uivormige vaasje met een korte hals.

Laten we hopen dat het Oranjevaasje van Alexia niet alleen een symbool van traditie is, maar ook een echt pronkstuk dat haar achttiende verjaardag extra bijzonder maakt. Wie weet zal dit cadeau de aandacht trekken van verzamelaars over de hele wereld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap niet waar ze zich druk om maken.
Laat het koninklijk paar genieten.
Zouden jullie willen ruilen met die baan🤔🤔🤔

Of je wil ruilen is iet de vraag, al zou je willen, het kan niet. Ondemocratisch noord koreaanse systeem..

Ik zou zeker willen ruilen!! Wie niet?!?

Amalia is nu al stinkrijk -dankzij o.a. de miljoen van Bea die ze elk kleinkind geeft op haar 18e- en kan heerlijk reizen tot haar 40e/45e. Daarna pas voor het eerst werken.
Hoe lekker🍀😁
Ik moest op mijn 15e al alle weekends en ern avond werken naast school.
Meeste moesten meteen werken na opleiding. Reizen deed je later maar na je pensioen. Diploma krijgt ze gewoon en moet de simpele mens keihard voor werken.
Zij heeft geen last van de woningnood.
En hoeft niet elke cent om te draaien & te stressen om het huishouden, haar wekker elke ochtend vroeg &zo.

Zij heeft een heerlijk vrij luxe-leven!😆🍀🍀🍀🍀

Het wordt hoogtijd dat we afscheid nemen van de oranjes. Alexia is een verwende puber en denkt dat ze wat is.
De wereld wordt steeds gekker. Niet gekozen prominenten maken de dienst uit in de wereld en vullen hun zakken met het geld van het klootjesvolk.
En wat me het meeste steekt is dat figuren als Maxima, afkomstig van een zeer dubieuze familie, in derde wereld landen gaat vertellen hoe hoe mensen aan kredieten kunnen komen van 500 dollar, terwijl ze zelf vermogens uitgeeft aan luxe zonder maar 1 bonnetje te bewaren. Die houding heeft Alexia inmiddels ook.