Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ongelooflijk: Rachel Hazes ontmaskerd – relatie met Klaas Otto was nep


Het was een schokkende onthulling vorig jaar toen Rachel Hazes en Klaas Otto samen werden gespot. Het gerucht over een mogelijke relatie tussen de twee ging als een lopend vuurtje. Maar nu komt Klaas Otto met een verrassende ontknoping: er was nooit sprake van een romantische relatie tussen hen.

In een YouTube-video maakt Klaas duidelijk dat hij en Rachel slechts goede vrienden waren. Ze hebben een paar keer met elkaar afgesproken, maar daar bleef het bij. “Van een relatie was geen sprake”, benadrukt Klaas.

Toch bevestigde Rachel destijds de geruchten over een liefdesrelatie. In een interview met Weekblad Story liet ze weten dat ze het gezellig hadden samen en dat ze de toekomst afwachtten. Maar volgens Klaas was Rachel zich ervan bewust dat ze enkel vrienden waren.

De situatie nam een andere wending toen Klaas weer terugkeerde naar zijn ex, Gracia Kraus. Rachel zou volgens bronnen behoorlijk liefdesverdriet hebben gehad na de breuk. Toch bleven ze contact houden, zelfs nadat de relatie officieel voorbij was. Rachel nodigde Klaas’ dochter Melissa uit voor een borrel bij haar thuis, wat duidt op een vriendschappelijke band tussen hen.

In zijn YouTube-video geeft Klaas een mogelijke verklaring voor de ontstane geruchten. Hij herinnert zich een moment op een feest waar hij onder invloed was en spontaan uitriep: “Dit is mijn meisje.” Volgens Klaas had hij net zo goed over zijn oma of nichtje kunnen praten. Hij benadrukt dat het slechts een uitspraak was en dat er geen sprake was van een serieuze relatie.

De vraag blijft nu hangen: Heeft Rachel de relatie met Klaas verzonnen?

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alles voor de aandacht, dacht deze oude speedjunk 😂🤣

Roggel lieg alles bij elkaar vroeger viel ze ook op foute mannen en volgens geruchten is Dre daar ook van is al vaker in het nieuws geweest

Alles is nep bij haar.
Of zijn er nog personen in Nederland die Rachel voor vol aan zien ?

Surprise NOT, die kroket liegt haar hele leven al alles wat los en vastzit aan elkaar.