Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Moeder Famke Louise haalt uit: Famke verwaarloost haar eigen kind


Famke Louise en haar vriend Denzel Slager werden in januari 2022 trotse ouders van hun zoontje Nówie. Maar lijken ze hun verantwoordelijkheden als ouders soms te ontlopen en over te laten aan anderen?

Volgens recente onthullingen lijkt het erop dat oma de moeder van Famke regelmatig de zorg voor het kleintje op zich neemt. Famke haar moeder is het dan ook zat en haalt hard uit naar haar dochter en schoonzoon. Yvonne Coldeweijer, deelt op haar Instagramkanaal: “Haar moeder heeft al meerdere keren gezegd: ‘Drie volle dagen in de week is wel de max’.” Het lijkt er dus op dat Famke en Denzel zo druk zijn met hun eigen leven dat ze het opvoeden van hun zoontje voor het grootste gedeelte uitbesteden aan oma.

Terwijl Famke Louise geniet van haar succesvolle optredens en zelfs tijd neemt om uit te rusten, lijkt het haar moeder te zijn die de dagelijkse zorg op zich neemt. In een recente Instagram-post schrijft Famke: “Wat gaan jullie dit weekend doen? Ik heb shows, dus ik lig vandaag lekker lui op de bank om helemaal opgeladen het weekend in te gaan!!!” Terwijl Famke ontspant, is het oma die zich bezighoudt met de dagelijkse beslommeringen van het ouderschap.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een ongelofelijke narcist.
Jong op de wereld zetten en oma mag voor de opvoeding zorgen.
Misschien maar goed ook voor dat joch.
Stel je voor dat Famke dat jong op moet voeden, krijgt jeugdzorg er weer een probleemkind bij.

makkelijk kind afpakken of naar pleegouders als zze zelf er niet voor kan zorgen

Snap niet als borderline hebt je aan een kind begint.
Zo ontzettend egoïstisch.

Het is ALTIJD een egoïstische keuze, van eender wie.

Gewoon veilig thuis inschakelen, dan piepen ze wel anders, de egoïsten.