Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinsessen Amalia, Alexia en Ariane, duiken onder met schuilnamen


Terwijl Amalia en Alexia al bekend stonden onder geheime identiteiten, heeft Ariane onlangs ook haar schuilnaam moeten gebruiken…

Terwijl Amalia zich tijdens een kerstmusical op school voordeed als ‘Emilia van Nassau’ en op het strandpaviljoen Oase Beach Club in Scheveningen werkte als serveerster onder de naam ‘Claire’, gebruikte Alexia de alias ‘Alexandra Huber’ toen ze met een beenbreuk in een Oostenrijks ziekenhuis belandde tijdens een wintersportvakantie. En nu blijkt dat ook Ariane niet achterblijft…

Het UWC Adriatic, waarvoor een uitdagende toelatingstest vereist is, vraagt alle kandidaten om een schuilnaam te gebruiken om elke vorm van voortrekken te voorkomen. Het is duidelijk dat de toelatingsprocedure streng is, zoals onthuld in weekblad Story:

“De volledige toelatingsprocedure bestaat uit drie rondes, waar ook een diepgravend psychologisch onderzoek deel van uitmaakt.” Het UWC Adriatic hanteert een duidelijke richtlijn: er wordt geen voorkeursbehandeling gegeven aan leerlingen van koninklijke komaf. Dit geldt zowel tijdens de toelatingsproeven als wanneer de lessen eenmaal beginnen.

Het lijkt erop dat de prinsessen hun eigen weg moeten vinden en niet kunnen vertrouwen op hun koninklijke titels om hen voorrang te geven. Het UWC Adriatic zorgt ervoor dat alle studenten op gelijke voet worden behandeld, ongeacht hun afkomst.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Het UWC Adriatic zorgt ervoor dat alle studenten op gelijke voet worden behandeld, ongeacht hun afkomst”

Je moet wel naïef zijn om dit te geloven.

Mark Rutten Moet eens Normaal doen.
Ook al is het einde van de week Merel stelt een vraag is zeker niet dom. En Ja Mark Rutten moet niet zo arrogant zijn.En Ja hij maakt vele fouten.

Ik denk.dat de VVD eens goed zich zelf achter de

@Redactie,
Volgens mij staat de reactie van Rolanda in de verkeerde topic.
Of zij heeft zelf op de verkeer topic gestaan toen ze reageerde.
Dat kan ook. 😜

Dat gebeurt wel vaker dat reacties in het verkeerde topic staan. Soms is het zo’n raar antwoord dat je denkt, klopt dit wel?