Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan gaat los, mannelijke bn’ers zijn niet veilig


Tijdens het huidige festivalseizoen kun je niet om Maan heen. Ze schittert regelmatig op grote podia waar Nederlandse artiesten het beste van zichzelf laten zien. En daar is een goede reden voor. Niet alleen staat ze garant voor fantastische livemuziek, maar ze weet ook precies hoe ze de mannen moet betoveren.

Van Ali B tot Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en zelfs de zoon van René Froger. Maar haar meest opvallende avontuur was waarschijnlijk met niemand minder dan Jan Smit. En nu, recentelijk, is er een nieuwe naam aan dat lijstje toegevoegd: Freek, de helft van het succesvolle zangduo Suzan en Freek.

Hoe Maan deze mannen heeft veroverd laat ze even zien op het podium. Ze betovert het publiek met haar soepele moves en weet daarmee de harten van vele mannen te veroveren. De vergelijking met internationale superster Dua Lipa is dan ook snel gemaakt, want ook zij weet met haar danspasjes het mannelijk publiek te betoveren.

Afgelopen weekend schitterde Maan op het VESTROCK festival in Hulst, Zeeland. Met een opvallende outfit en haar onweerstaanbare podiumprésence wist ze het mannelijk publiek opnieuw in vervoering te brengen.

Bekijk hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties