Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Presentatrice Shownieuws betrapt in bezemkast met collega op feestje


Terwijl de meeste kijkers het programma Shownieuws associëren met bekende gezichten op leeftijd, blijkt er achter de coulissen nog heel wat vuurwerk plaats te vinden. Wie had gedacht dat er hete affaires en verleidelijke escapades zouden plaatsvinden achter de schermen bij het programma.

Shownieuws presentatrice Airen Mylene, die recentelijk onthulde dat ze liever geen beha draagt, deed een schokkende onthulling over een mysterieus feestje. “Er is iets gebeurd tijdens een Shownieuws-feestje waar ik niet bij was, maar ik heb altijd een beetje last van FOMO. Dus ik wil gewoon weten: is er nog iets spannends gebeurd op dat feestje?”

Tijdens een radio-interview op Radio 538 vertelde Airen verder: “Dus ik begon wat vragen te stellen en nu blijkt dus dat twee mensen het héél gezellig hebben gehad met elkaar. We weten niet wie het zijn, maar mijn reactie was: ‘Wie?!’ Het schijnt dat ze betrapt zijn terwijl ze samen in een kast waren en het daar erg gezellig hadden, maar ze zijn betrapt.”

De presentator Frank Dane is compleet verrast. “Gaat het om een presentator, of misschien iemand van de redactie of productie? Wie van Shownieuws?”

Airen suggereert vervolgens dat het ook om een presentator gaat, wat zou kunnen betekenen dat het gaat om Dyantha Brooks, Manuel Venderbos of Tooske Ragas. Dyantha lijkt echter onwaarschijnlijk gezien haar atletische partner, terwijl Manuel en Tooske meer plausibel lijken. Manuel is eerder betrapt en Tooske moet thuis concurreren met een fles.

Airen: “Het zijn verschillende niveaus, ze hebben iets met elkaar gedaan… Ja, ja… Zo interessant, maar ik kon er niet achter komen wie het zijn. Dan moet je bij mij zijn, want ik ben wel echt nieuwsgierig.”

Tot nu toe is het Airen niet gelukt om achter de identiteit van de betrokkenen te komen. “Blijkbaar zijn ze betrapt door een schoonmaker hier, in een kast. Toen ik na de uitzending van Shownieuws rondliep, bespraken een paar collega’s en ik wie het zou kunnen zijn. En toen zag ik de schoonmaker lopen en dacht ik: wie niet waagt, wie niet wint, ik kan het altijd proberen. Dus ik ging naar hem toe, maar Nederlands is niet zijn moedertaal, dus de communicatie werd wat ingewikkeld.”

Hoe ging dat dan precies? “Ik probeerde hem zo goed mogelijk uit te leggen: ‘Weet jij toevallig of er twee mensen betrapt zijn terwijl ze het deden in de kast?’ En hij keek me echt zo aan van: ‘Sorry?’ Dus ik maakte het steeds korter en zei uiteindelijk gewoon ‘stoute dingen!’ En toen vroeg ik: ‘Stoute dingen in de kast?'”

De schoonmaker zag het blijkbaar als een open uitnodiging van de beha-loze Airen. “Op dat moment werd het een beetje ongemakkelijk… Hij dacht dat ik met hem de kast in wilde!” lachte Airen, terwijl ze het ongemak van het misverstand beschreef.

De juicekanalen beweren in ieder geval dat het Tooske moet zijn. Die ook de bijnaam Dooske draagt en dat zou niet voor niets zijn. Of Manuel Venderbos die al een keer eerder vreemd ging.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties