Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Is Sarah van Soelen echt klaar met drank, drugs en extreme lipfillers?


Sarah van Soelen onthult schokkende details over haar duistere verleden vol excessen en verslavingen. In een openhartig interview met LINDA magazine spreekt ze zonder schroom over haar strijd met drank en drugs, die haar in een neerwaartse spiraal van ellende bracht.

Geen taboe Sarah heeft er geen enkel probleem mee om haar verleden vol verslavingen en destructieve keuzes te delen. Op haar Instagram-account deelt ze regelmatig verhalen over haar worsteling met verslaving. Ze benadrukt dat de feestjes misschien leuk waren, maar dat ze vooral greep naar drank en drugs om haar innerlijke pijn te verdoven. Het was een donkere periode waarin ze niet goed in haar vel zat.

In januari vorig jaar deelde ze het heugelijke nieuws dat ze al twee jaar clean was. Maar dat was niet het enige wat ze achter zich heeft gelaten. Ook haar opvallend grote lipfillers behoren tot het verleden. Ze besloot ze te laten oplossen, omdat ze inzag dat het niet gezond was. In het interview met LINDA vertelt ze: “Drie jaar geleden had ik op mijn lippen zitten knallen, dat was echt niet meer gezond.” Nu is ze volledig tevreden met haar uiterlijk en staat ze stevig in haar schoenen. Ze laat zich niet meer beïnvloeden door de mening van anderen en maakt haar eigen keuzes. Sarah investeert liever in haar haar en nagels en vindt volle lippen een belangrijk onderdeel van haar vrouwelijke uitstraling.

Eigen identiteit Sarah omschrijft zichzelf als iemand met “de ziekte van meer”. Ze wil altijd meer, sensueler en vrouwelijker zijn. Haar volle lippen passen volgens haar perfect bij het vrouwelijke plaatje dat zij mooi vindt. Ze is niet van plan om zichzelf te veranderen voor een man, maar kiest bewust voor haar eigen geluk en zelfexpressie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

dat is ook echt het enige wat er uit dr strotje komt; dr eeuwige verslaving en het lege gezemel over dr uiterlijk.
méér zit er echt niet in. #boring

Holle vaten klinken het hardst. Het is momenteel zo’n oorverdovende herrie dat ik geen andere geluiden meer kan opvangen.

Ha die DOUWE, dat je twijfelt aan mijn woorden is jouw goed recht, maar waarom is het dan nodig om zowel Sarah als haar familie direct voor leugenaars uit te maken?!
Kijk, Douwe, het zit namelijk zo: van februari t/m September 2021 hadden Sarah en André een relatie en in die periode zijn de eerste contacten gelegd met “Spanje” . In Augustus/September 2021 (dezelfde periode dus hè) heeft heel Nederland kunnen zien dat Rachel haar zoon (na een aantal sessies te hebben gehad) had opgehaald uit Spanje en op Schiphol met hem arriveerde. (1 + 1 = toch nog altijd 2 hè?)
In een interview met Eva Jinek rond het optreden tijdens Heel Holland Zing Hazes, antwoordde hij op haar vraag van wie hij de tip voor Spanje gekregen had: van de vrouw waar ik toen een relatie mee had.
Dat hij de namen van haar en haar ouders niet voluit noemde , is niet zo belangrijk. Het helpen van iemand in grote nood geeft hen de voldoening.

Een deel van deze opwinding begrijp ik wel. Voorafgaande aan de documentaire geeft Monique in de trailer (18/10) toe volledig op de hoogte te zijn van de verslavingen van André, er niets mee gedaan te hebben en gewoon toegekeken heeft.
Door een toevallige samenloop van omstandigheden komt André op zeker moment een paar mensen tegen die zijn problemen wel ter harte nemen en er in goed overleg voor zorgen dat hij een behandelingstraject ingaat.
Het is natuurlijk nogal pijnlijk als op zo’n genadeloze manier je eigen tekortkomingen aan het licht komen, maar om nu de hulpverleners in de meest bizarre bewoordingen uit te maken voor al wat mooi en lelijk is, dat begrijp ik nou echt niet. Dit lijkt erg op een wraakzuchtige laaghartigheid.

frederiek
als rochel net doet alsof zij de helpende hand is geweest waarom blijft sarah dan om haar heen hangen? ze zet zichzelf en haar ouders hiermee te kakken! wat is er voor haar te winnen dat ze maar geen afstand kan nemen ????????????????????????????????????????????

HOEZITHETNU, het is 100% duidelijk wie er voor gezorgd hebben dat André hulp ging zoeken voor zijn problemen. Of Rachel ooit iets in die richting gesuggereerd heeft, is mij onbekend.
Verder is het zo, dat André Aug/Sept aan het eind van een cyclus zat en een nieuwe fase in zijn leven in zou gaan, de fase van het op zoek gaan naar zichzelf dat hem in de -toen – achterliggende jaren
om diverse – duidelijk aantoonbare – redenen onmogelijk gemaakt werd (lees zijn brief maar hoe hij zijn relatie ervaren heeft en, sorry hoor, ik kan er echt niets anders van maken) en op zijn eigen verzoek heeft Rachel hem toen opgehaald in “Spanje”. Dat is alles.
Rachel en de familie van Soelen hadden m.i. vanaf het begin een goed contact. Behandelden elkaar respectvol, toonden begrip voor elkaar en elkaars problemen en hebben nooit een kwaad woord over elkaar gezegd. Zowel Sarah als haar Moeder hebben af en toe via Instagram contact met Rachel en moet je dan, omdat sommige dingen anders gelopen zijn dan verwacht, een relatie beëindigen ? Of vanwege het feit dat dit anderen goed zou uitkomen en weer eens kunnen gniffelen? Kom nu toch, je neemt toch zelf deze beslissing..
Een aantal malen heeft Sarah via de media duidelijk aangegeven dat zij zonder hard feelings uit elkaar zijn gegaan, helemaal klaar te zijn met André en neem maar rustig van mij aan, dat dit zo is.
ZOZITHETDUS! beste HOEZITHETNU?

Frederique: tip voor jou, ga eens de documentaire van Andre kijken…… 🤣🤣🤣
Daarin geeft hij zelf aan dat niet Sarah en/of haar familie hem naar afkickkliniek heeft gestuurd.
Hij was degene die zelf het initiatief heeft genomen.😜

Nog een tip, ga ajb de politiek in, pas je helemaal tussen met je langdradige geouwehoer vol leugens. 🤭🤣🤣🤣

JENNIFER, in mijn bericht van 22 Mei schreef ik o.a. dat er in goed overleg voor gezorgd is dat hij (André dus) een behandelingstraject inging en in mijn antwoord aan HOEZITHETNU? gaf ik aan dat zij (familie van Soelen) er voor gezorgd hebben dat André hulp ging zoeken voor zijn problemen. Uiteindelijk heeft André wel zelf de beslissing genomen om in behandeling te gaan (je kunt iemand namelijk niet dwingen), maar heeft ZEKER NIET het initiatief daartoe genomen. In het interview met Jinek heeft hij dit ook volmondig toegegeven.
Ook nu valt het weer op dat figuren uit een bepaalde hoek, die zo nodig iets willen zeggen, het fatsoen niet bezitten dit op een nette en correcte manier te doen. Mag ik stellen dat dat voor mij in en in trieste typetjes zijn?!

Roddeltante Frederique doe niet alsof je alle ins en outs weet.😜😜😜 André geeft duidelijk aan dat die ordi Soelen-familie niks heeft betekent bij zijn afkicken. Blijkbaar wil jij die no-go’s beter neerzetten dan ze zijn.🤑 Heel NL weer hoe het zit..dus leg je er bij neer PUNT.
🤣🤣🤣🤣🤣

Sorry KEITH, tegen onverstand is niet te praten en zodra jij je verstand krijgt, hoor ik dit wel. Even nog 1 opmerking: voor mij en vele anderen ben jij een ongelooflijke schoft om in dergelijke bewoordingen over anderen – die je niet of nauwelijks kent – te praten. Mensen die belangeloos er alles aan hebben gedaan om anderen te helpen en te doen wat anderen verzuimd hebben te doen.
Die stonden alleen maar met hun armen over elkaar toe te kijken Jouw manier van praten over deze mensen getuigt van een ware kampersmentaliteit. .

Hej Fre, zeker familie van de tokkie Van Soelens …… hihihihi 😂😂😂

@Frederique 🤣
Hou jij je nou vooral maar bezig om hun van hun ordinaire asociale mediageile imago af te laten komen.😜
Dat ze graag als sjiek en hoogstaand gezien willen worden, gelooft sowieso niemend met ook maar een beetje verstand. 😉🤣

Soms schrijven idioten wel eens dingen die moeilijk te begrijpen zijn, maar wat die SITAH en die PATRICK schrijven begrijp ik werkelijk niets van. En dan ben ik echt niet de enige hoor!
En wat lijken die 2 toch ook veel op o.a. JENNIFER en KEITH hè! (en wie weet wie nog meer).
Smijt er vandaag nog maar een paar lollige berichten uit (natuurlijk onder weer andere namen hè) dat geeft jouw simpele, armetierige ziel weer veel voldoening en heb je het gevoel weer iets bijzonders gepresteerd te hebben. Alhoewel de meningen daarover natuurlijk nogal sterk verdeeld zijn.

Nietszeggend meisje zonder inhoud, meer dan een lege niks is zij niet.
De oppervlakkigheid zelve!
Drank, drug, botox, bn-er zijn en haar destructieve levensstijl is het enige wat haar interesse heeft.

Ben het roerend met jou eens Levi wat jij over die Monique schrijft. Levert geen enkele positieve bijdrage en stelt niets, maar dan ook helemaal niets voor. En och, man, maak je niet te druk om dat woordgebruik van dat volkje. Is nu eenmaal de taal die door Monique en haar omgeving gesproken wordt. e weten niet beter.

Volgens mij zijn we inmiddels wel uitgesproken over deze nutteloze nitwit. 😉😂😛

Simpele wijffie kent geen enkele diepgang of nuttigheid qua levensdoel.
Zielig als je zo’n laag EQ en IQ hebt.

Wat kunnen meningen toch verschillen hè! Ik zie best wel een normale en aantrekkelijke vrouw die ook nog eens iets te vertellen heeft. Kom ik op deze site niet of nauwelijks tegen.

Grappig dat leugenaar Sarah doet alsof ze André heeft gered en doorverwezen naar een afkickkliniek.
André heeft in zijn documentaire duidelijk aangegeven dat daar absoluut geen sprake van is geweest.
En dat Sarah en familie dit uit hun dikke duim gezogen hebben.
Leugenachtige familie van Sarah.

Lol die verbale agressie van die Sarah-fans….lach me gek!!!
😆😆😆😆😆😆

Gelukkige dat stiefpapa botoxgirl onderhoudt, anders zou zij helemaal in de goot & getto belanden.

Miss Duck😆😆😆

Dat denk je zelf????😂😂😂😂
Die junkie intersseert het geen bal hoe ze haar leven verkloot.
Verwende trutje gaat van god los.

🙀🙀🙀 die lippen 🙀🙀🙀

Zeker net zo clean als elke André 🤣
Die ziet er nu echt als een verslaafde uit. Net als Sarah.
Stiekem gebruiken kan zij nu volop in haar cadeau gekregen huis.

Internetvervulling met deze Lolo Ferrari.

Sarah kan verder absoluut helemaal niks anders, dus is dit het meest haalbare leven voor haar.
Als je zo simpel bent weet je niet beter.

Zooooooo oppervlakkig wow!🙀
Investeert haar energie en tijd alleen maar in haar haar, nageltjes en botoxhuid.
Hoe sneu kan je zijn.
Zit er dan echt geen enkele diepgang in dat minkukeltje?😂

Interview vol met zelfde gebrabbel als vorige interviews.
Start eens een nieuw beter leven joh!
Blijf niet steeds in het verleden hangen.
Zorg nou eens voor een zinnig leven!!!

Die megaaa zoeloe lippennnn 😂😂😂😂😂🤭😂😂😂😂 net autobanden hahaha!
Hoe gek kan je zijn!

Lach me rot om die koekwous🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Alle geld wat ze in haar uiterlijk pompt kan ze beter aan haar innerlijk uitgeven.
Is duidelijk dar daar heel veel mis mee is.
Zo ontevreden met haarzelf.

Smerige bitch je kiest alleen maar voor bezette mannen😬😯
Nu weer een getrouwde vent.
Bah bah bah!
Je hebt Hazes zijn gezin al kapot gemaakt.
Nu alweer een gezin bij betrokken.
Om te kotsen die Van Snollen.🤢

In het interview vertelt Sarah openlijk over haar slechte verleden en de worsteling die zij meegemaakt heeft om van haar verslaving af te komen in de hoop, dat zij met haar verhaal o.a. een inspiratiebron kan zijn voor anderen die met hetzelfde probleem worstelen. Maar wat flauw dan, dat een enkeling zich geroepen voelt met reacties te komen als: 1) oppervlakkigheid 2) nutteloze nitwit 3) simpel wijffie 4) laag IQ en EQ 5) Junkie 6) verwende trut 7) geen diepgang 8)minkukel. etc.
Zullen we het dan eens over iemand anders hebben?
1) wordt in Rotterdam door personeel uit een horecagelegenheid verwijderd wegen s haar gedrag;
2. wordt stomdronken uit Amsterdam afgevoerd en kotst de heleboel onder;
3. lokt door het plaatsen van foto’s ruzie met haar buurvrouw uit;;
4. heeft door haar gedrag ruzie met ouders van andere schoolkinderen;
5. lapt de leerplichtwet aan haar laars;
6. scheldt op 25/7 in haar eigen kamptaal op Instagram een agent verrot;
7. nog niet zo lang geleden een liptattoo, Freeze Sculpting en gezichtsbehandeling;
8.nagelt via Instagram de schooljuf van Dreetje aan de schandpaal als het gaat om een voedingsadvies;
9 blaft een volger af met de woorden: Gekke schup, rot aub gauw op;
10. gaat op 13/9, wederom beschonken, in Portugal volledig uit haar bol;
11. zet op 10/10 Toverland op z’n kop vanwege een vergissing van een serveerster;
12. wordt door haar ex omschreven als: uitbuiter, manipulator, ondankbaar schepsel, onderdrukker;
13. heeft, volgens Yvonne, 50 stiekeme berichtjes van haar over André ontvangen;
14. sinds 15/3 zijn zij friends with benefits en de benefit is elke maandagavond;
15. vult een deel van haar dagen door op kosten van André ergens aan de rand van een zwembad te liggen.
Verder wil ik hier – voorlopig – niets aan toevoegen. Lees het maar eens aandachtig en denk in het vervolg beter na voordat je commentaar geeft.

Ahhh gossie Levi .. op je idool mag geen kritiek geuit worden hè! 😂😂😂😂😂

TINO/YARA , kritiek leveren op iemand, dus ook Sarah, heb ik geen moeite mee, maar je gaat toch niet beweren dat die schofterige uitdrukkingen van het merendeel van jouw soortgenoten iets met reële kritiek te maken hebben? Het is één grote scheldkanonnade die veelal nergens op slaat en gebaseerd is op één of andere op hol geslagen ziekelijke behoefte om iemand te krenken.
Met een aantal controleerbare feiten heb ik aangegeven hoe jouw idooltje in het leven staat en hoe “nuttig” zij zich wel maakt.
Zie toch wel een aardig verschil en ik moet zeggen dat je met zo’n levensstijl in bepaalde kringen best wel indruk (zeker geen positieve) maakt.
Prima, dat jij denkt dat mijn begrijpend lezen niet sterk ontwikkeld is, maar het gebruik door jou van werkwoorden/gezegdes is aantoonbaar slecht. Het gezegde luidt namelijk: RAAKT kant noch (dus niet met een g)wal.
Ach, en wat die andere zwetsers nog te melden hebben: Ga rustig je gang, leef je maar uit, probeer zo grof mogelijk te zijn en verkondig je onzin maar.
Fijne dag toegewenst!

Begrijpend lezen is moeilijk voor Levi 🤣🤣
Het gaat hier over junkie Sarah.
Je hele ellenlange epistel over iemand anders is totaal onzinnig en slaat kant nog wal.

Heerlijk toch om zo’n zooitje figuren met een ware kampersmentaliteit over elkaar heen te zien buitelen in hun wanhopige pogingen om elkaar de loef af te steken in het vinden van de meest bizarre uitingen! Ga vooral zo door, er zijn er nogal een paar en laat vooral je fantasie maar de vrije loop. Laat maar goed merken wie/wat je bent.

Heb eigenlijk vooral medelijden met dat probleemmeisje.😜
Haar ouders hadden hun geld beter in goeie therapie kunnen steken dan in al die extreme schoonheidsoperaties🤑. Het is één groot fiasco.
Geld maakt in dit geval duidelijk ongelukkig.🙄

Obsessieve Levi. Wat een zielig figuur ben jij toch.😅🤣🤣🤣
Bespaar ons je hopeloze gezwets, alsof wij hier niet weten wat een nóg triester geval jouw concurrent Monique is.

@Levi: Als je geluk hebt kan je als bff van Sarah meedelen in alle geld met je geslijm en als woordvoerder, slim hoor😆😆😆😆😆😆
(Stiefpappies geld natuurlijk😉)

Benieuwd of mislukking Sarah inmiddels haar verleden eens kan loslaten.
Haar leven was niks & is nog steeds nul. Ga je eens nuttig maken voor deze wereld.
Zij moet zich schamen!

Ga in therapie meiske zo jong en al helemaal je hoofd verprutst.
En je gezondheid met alle drug, drank, shag, nachten doorhalen.
Ga eens een doel zoeken zodat je niet 24/7 de junkie uit moet hangen.

Hahaha wat een zielig figuur die Sarah van Snollen.🙄😂😜

Zij komt natuurlijk weer aandacht tekort die domme snol. Wat zij heeft is allemaal dankzij haar stiefvader. Als hij die stiefvader niet had gehad dan had ze in de getto gewoond. Mevrouw duck

Precies Fatime, helemaal mee ee6bs, chapeau!

Ze hadden beter haar hersens kunnen opereren ipv haar lippen &alles.
Je lijkt nu zelfs de zus van Connie Breukhoven, alleen ben je ruim 40 jaar jonger.😬😳
Echt shocking!!!!!

Ordinair gedrag jezelf zo gruwelijk verbouwen en lippen en borsten zoooo opgeblazen dat ze bijna op knappen staan. Heb je dan echt alleen ja-knikkers om je heen & durven je ouders en zus niet eerlijk hun mening aan je te geven?!
Erg hoor, je familie hoort je voor deze domme acties te beschermen.
Bewindvoering à la Britney Spears zou voor Sarah geen overbodige luxe zijn geweest.

Medelijden met dat labiele meisje 😪

Media moet gewoon geen aandacht meer geven aan dat niksnutje die een blauwe maandag iets gehad heeft met een uitgerangeerde junkie.

Gossie die Frederique, hap hap hap steeds maar weer & ze moet elke x het laatste woord hebben.
Je komt bijna net zo psycho over als je favo idool.😆🤣

Met je scheldwoorden-vocabulaire zit het wek goed hè F! 😉😂😂😆🤣

Julia/Leo, leuk dat je het onder een nieuwe naam opnieuw probeert. maar even 2 dingen: 1) de waarheid heeft altijd het laatste woord; 2) geef mij de grootte van mijn scheldwoorden vocabulaire maar , dan zal ik die van jou ook laten zien.
Jammer voor jou dat je niet in staat bent om zelfstandig na te denken , maar dat je je zo laat verblinden door een niemendalletje dat je allerlei onzin uitkraamt, is echt heel treurig.

🤣🤣🤣 Frusti Fred ga jij maar de kont kussen van je bff’s pa&ma Van Soelen 🤣🤣🤣 🤑🤑🤑

Dat meisje is niet meer te redden, rechtstreeks naar GGZ is de enige optie.😉

🤮🤮🤮 walgelijk meisje 🤮🤮