Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon is echt knettergek en geeft juicekanalen de schuld van relatieproblemen


Waylon (43), de Nederlandse zanger met een rock ’n roll-verleden, heeft zijn vriendin Bibi (31) bedrogen terwijl ze zwanger was van hun kind. Dit schokkende nieuws kwam aan het licht via verschillende juicekanalen en Waylon geeft toe dat hij het verdiend heeft om erop afgerekend te worden. In een interview met het AD-weekendtijdschrift Mezza vertelt hij openhartig over de heftige periode die volgde op zijn slippertje.

“Ik kreeg ervan langs op social media en dat had ik ook verdiend. Ik had er schuld aan, Bibi trof geen enkele blaam,” bekent Waylon. Hij beseft dat hij geen rekening heeft gehouden met Bibi en dat dit hem kwalijk genomen kan worden. Vooral de timing van zijn escapades was bijzonder ongelukkig, omdat Bibi net bevallen was toen het nieuws naar buiten kwam. “Ze hebben met haar helemaal geen rekening gehouden,” klaagt hij.

Hoewel Waylon het liever voor zichzelf had gehouden, heeft hij wel meteen zijn verantwoordelijkheid genomen en zich publiekelijk verontschuldigd. “Leuk is het niet als iets op straat ligt dat alleen Bibi en mij aangaat, maar ik had moeite met de timing, niet met het feit dat ze het nieuws naar buiten brachten. Ik had het zelf verkloot en op zo’n moment ben ik de eerste om dat toe te geven,” aldus de zanger.

Waylon beseft dat zijn slippertje veel publiciteit heeft opgeleverd en dat het een strijd was die hij en Bibi samen moesten oplossen. “Met vallen en opstaan, het ging niet altijd vanzelf, maar gelukkig hielden we de focus op elkaar,” vertelt hij. Toch blijft het voor hem lastig om te lezen wat er over hem geschreven wordt, hoewel hij toegeeft dat het ergens in hem zit om op de hoogte te blijven. “Het heeft alleen geen zin,” besluit hij.

Het is duidelijk dat de relatie tussen Waylon en Bibi een flinke deuk heeft opgelopen, maar het lijkt erop dat ze er samen sterker uit zijn gekomen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekker boeiend, dat hij zijn pik niet in zijn broek kan houden is iets tussen Bibi en hem. Wat een geleuter. Van Coldeweijer

“Ze hebben met haar helemaal geen rekening gehouden,” klaagt hij. (Wylon) Wie heeft er geen rekening gehouden met de zwangere Bibi? Ik kan me vergissen hoor, maar volgens mij is Wylon vreemdgegaan en heeft daarmee géén rekening gehouden met Bibi.
Een tip voor het stel. Ga niet met alles social media op. En hou je gezin en je privéleven ook echt privé. En de laatste tip is voor Wylon, ga gewoon niet meer vreemd. Want als je dat doet ben je gewoon een kl**tzak.