Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Grote zorgen om Katja Schuurman: “Het gaat weer mis”


Katja Schuurman, de populaire actrice die in het verleden relaties had met Thijs Römer en Freek van Noortwijk en uit beide relaties dochters heeft gekregen, lijkt momenteel even genoeg te hebben van alle relatiedrama’s. De laatste tijd gaat ze af en aan met haar voormalige liefje Niek Schrijvershof, maar het lijkt erop dat de actrice momenteel even behoefte heeft aan wat tijd voor zichzelf.

Het verhaal van Katja en Niek begon op Ibiza, waar ze elkaar hebben leren kennen. Niek is niet bekend in de mediawereld, maar werkt op het eiland in ‘ecologisch management’. Het leek in eerste instantie een match made in heaven, maar al snel kwamen de langeafstandsrelatie-problemen om de hoek kijken. Katja moest veel in Nederland zijn voor haar werk en vloog daarom vaak heen en weer naar Spanje. Toch deed de actrice niet geheimzinnig over haar relatie: Niek was regelmatig te zien op haar Instagram, vergezeld van teksten waar de verliefdheid vanaf spatte. ‘Dank je wel dat je zo lief bent @niek.schrijvershof En grappig, en slim, charmant, bijdehand en best wel lekker,’ schreef ze bij een van de foto’s.

Maar het ging niet altijd even gemakkelijk tussen de twee. De langeafstandsperikelen werden het stel te veel en afgelopen maart leek het erop dat de actrice weer vrijgezel was, want er werd niks meer online gepost door het verliefde koppel. Toch konden de twee moeilijk afstand doen van elkaar.

De afgelopen tijd is het weer onrustig rondom Katja en Niek. De actrice en haar voormalige liefje lijken opnieuw moeite te hebben met het vinden van een stabiele relatie. Katja blijft vreemd vaag over Niek: bij een interview aan RTL deze week vraagt de presentatrice: ‘Waar is Niek?’ Waarop Katja lachend antwoordt: ‘Op Ibiza’. Op de vraag ‘Maar jullie zijn wel heel erg verliefd?’ antwoordt de actrice ‘Nou… het leven meandert lekker door zullen we maar zeggen. Ik kan er niet iets heel concreets over zeggen.’ Als er gevraagd wordt of Niek de ware is, luidt het antwoord: ‘Je weet het nooit, maar het lijkt er voorlopig niet helemaal op. Ik ben heel erg op mezelf nu en er mogen mannen in mijn leven zijn, maar niet vast.’

Het lijkt erop dat Katja momenteel niet op zoek is naar een stabiele relatie, maar zich liever richt op haar eigen carrière en persoonlijke ontwikkeling. In interviews laat ze regelmatig doorschemeren dat ze zichzelf nog steeds aan het ontdekken is en dat ze momenteel gelukkig is met haar kersverse single-status. We zullen moeten afwachten wat de toekomst brengt voor Katja en Niek, maar voor nu lijkt de actrice gelukkig te zijn met zichzelf.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gekkie..ga gezellig lamgs bij Gordon..Ook bipolair & ene na andere relatie.🤣