Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Max Verstappen op de rand van instorting door bloedhitte tijdens race


Max Verstappen is niet tevreden met zijn prestaties na de kwalificatie van de Grand Prix van Azerbeidzjan. De Red Bull Racing-coureur zal tijdens de sprintrace vanaf P3 starten, achter teamgenoot Sergio Perez en Ferrari-coureur Charles Leclerc. Verstappen geeft toe dat hij een grote fout maakte tijdens zijn eerste run in Q3 en legt het uit op Verstappen.com:

“Alles ging behoorlijk goed. De snelheid was goed. Maar tijdens de eerste run op de zachte banden had ik een grote uitglijder in bochten vijf en zes. Dat maakte de banden erg heet, en ik had ook een moment in bocht zeven. Dus tijdens de piekronde met de meeste grip hadden we een verschrikkelijke tweede sector. Dat was niet fantastisch. Dit verklaart de kloof met Ferrari.”

Maar Verstappen blijft optimistisch voor de race van morgen:

“De snelheid was goed, maar het is jammer dat we derde zijn geëindigd. Met deze hitte en hoe de banden zich gedragen, wordt het geen gemakkelijke race. Er zal enige tijdmanagement nodig zijn. Maar ik maak me geen zorgen. Tijdens de race kunnen we vechten.”

Verstappen heeft inmiddels bewezen dat hij een van de meest getalenteerde en agressieve coureurs op de baan is. Zal hij morgen op het podium staan? We zullen het moeten afwachten!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Succes morgen tijdens rijden hopelijk weer goed op dreef

Je kan niet altijd winnen..hij is toch al Millionaire.
Er zijn jongeren die in andere positie zijn.
Laat
T hem eens lekker verliezen dat verwende mannetje