Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen die zijn beste vriend en collega bedroog door zijn vriendin af te pakkenMax Verstappen en zijn huidige vriendin Kelly Piquet zijn al sinds 2020 hand in hand gespot, maar hun relatie is niet zonder controverse verlopen. De relatie tussen Kelly en haar ex DaniilKvyat is een bekend verhaal. Kvyat verloor niet alleen zijn Red Bull-zitje aan Verstappen, maar ook dus zijn toenmalige vriendin Kelly. Ze hadden twee jaar lang een romantische relatie van 2017 tot 2019, voordat Kelly een relatie kreeg met Max. Hun tijd samen resulteerde in de geboorte van hun dochter, Penelope, die in juli van datzelfde jaar ter wereld kwam.

Hoewel Kelly’s Instagram-post waarin ze haar relatie met Max aankondigde vol liefde en positiviteit was, was Kvyat niet blij met het nieuws. Kelly en Max’s relatie bloeide echter op en ze kondigden het aan de wereld aan via een Instagram-post op nieuwjaarsdag 2021.

Kvyat was woedend en voelde dat Verstappen zijn partner had gestolen. Het zien dat zijn moeder van zijn kind zo snel er met iemand anders vandoor gaat deed hem veel pijn. Dat deze persoon ook nog Max Verstappen was die ook nog zijn plek in de Formule-1 had ingepikt maakte hem woedend.

Maar wist je dat Max en Kelly elkaar al kenden voordat ze een romantische relatie hadden? “Max was vrienden met mijn broer Nelson en we gingen allemaal samen uit eten in Monaco op een avond. Dat was zes jaar geleden, in 2016”, onthulde Kelly. Hun verbinding was er al die tijd en zelfs het negenjarige leeftijdsverschil kon dat niet stoppen.

Kvyat had zijn vermoedens bevestigd, nog voordat het verhaal van Piquet en Verstappen’s liefdesverhaal bekend werd. Hoewel Kvyat en Verstappen ooit goede vrienden waren, zijn alle banden nu verbroken. Kelly en Max hebben een perfecte relatie en zelfs Kelly’s dochtertje Penelope is dol op Verstappen. Het lijkt erop dat het stel hun kleine familie wil uitbreiden en hun band onbreekbaar is, wat het ook mag kosten.

Deel deze juice!

Geef een reactie