Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace heeft een nieuwe lover, maar hij wil niet gezien worden met haar


Glennis Grace en haar nieuwe vriend Boyd zijn gespot tijdens een feestje! Dit is de eerste keer dat we ze samen zien sinds ze eerder werden gespot in een broodjeszaak. Daarvan verscheen er een foto waar Boyd zijn arm om Glennis heen had.

Maar waarom houden ze hun relatie zo geheim? Een insider vertelt: “Boyd is een hele aardige jongen en het is begrijpelijk dat hij niet geassocieerd wil worden met het onvoorspelbare gedrag van Glennis. Maar ze lijkt echt gek op hem te zijn en is heel verliefd.”

Maar kan deze relatie wel standhouden als Glennis haar gedrag niet onder controle krijgt? De bron voegt toe: “Boyd zal waarschijnlijk wel wat zelfverdedigingslessen kunnen gebruiken, want Glennis heeft de neiging om losse handjes te hebben.”

Hieronder een foto van de nieuwe liefde van Glennis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ventje is ietsje ouder dan haar zon, is dit zijn vriend? 🧐

Ikkem zit je nu overal je domme commentaar te verkondigen ,leer eerst Nederlands schrijven met je zon en zijn vriend .Ga iets nuttigs doen en leer schrijven .

Jij bent 1 van een paar miljoen half geletterde Nederlanders maar toch vind je je zelf competent een commentaar te geven over andermans schrijven.
Hm, als ik zeg pleur op is dit genoeg Nederlands?
Leer je te gedragen.

Ja dat snap ik wie wil er nou met zo’ n vies asociaal wijf gezien worden niemand toch 🤮🤮🤮 kansloos geval!!!