Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Tokkie Glennis Grace slaat danseres op haar muil


Glennis Grace staat al lang niet meer bekend om haar zangtalent. Haar agressieve gedrag heeft haar recentelijk in opspraak gebracht, volgens Tony Neef in de podcast Marc-Marie en Jan zijn voor niemand bang. Neef onthult dat Grace niet alleen in de Jumbo agressief was, maar ook een danseres ‘op d’r bek heeft geslagen’.

Tony Neef werd in 2017 gebeld door Frank Wentink, de man achter dinnershow Studio 20 of 21, om Glennis Grace te vervangen wanneer ze niet in staat was om op te treden. Na een korte salarisonderhandeling stemde hij toe. Niet veel later kreeg hij echter een verontrustend telefoontje van Wentink. “Glennis Grace heeft net een danseres op d’r bek geslagen, want die stond in de weg. Dus ik heb haar ontslagen.” Neef zat vervolgens elke week in die dinnershow.

De presentator van de podcast, Marc-Marie Huijbregts, is geschokt door de onthulling. “Dat Glennis Grace nog een zangeres op d’r bek heeft geslagen, dat wist ik niet.” Het management van Grace ontkent echter alles. “Ze hebben ons verteld dat het niet klopt,” zegt RTL Boulevard-ster Luuk Ikink. “Ze zeggen: ‘Het klopt niet. Ze heeft in 2017 niet meegedaan aan een dinnershow.’ Dat klopt. In 2018 heeft ze dat wel gedaan.” Frank Wentink zelf geeft geen commentaar en gaat verder met zijn zaken. Het lijkt er echter op dat er meer aan de hand is dan het management van Glennis Grace wil toegeven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties